Libnet.ro
UNICEF

01:05

Scandal la Banca Vaticanului: Directorul general si adjunctul sau au demisionat pentru binele Sfantului Scaun

Adevărul Adevărul,
Scandal la Banca Vaticanului: Directorul general si adjunctul sau au demisionat pentru binele Sfantului Scaun

Directorul Bancii Vaticanului si adjunctul sau au demisionat luni, potrivit unui comunicat de presa citat de Reuters si Associated Press. Demisiile vin dupa ce vinerea trecuta episcopul de Salerno, un oficial din cadrul serviciilor secrete italiene si un broker au fost arestati in cadrul unei anchete a justitiei italiene asupra Bancii Vaticanului. continuă pe Adevărul

Scandal la Banca Vaticanului: episcopul de Salerno a fost retinut de Garda Financiara pentru coruptie si frauda

Monseniorul Nunzio Scarano, episcop de Salerno, un oficial din cadrul serviciilor secrete italiene si un broker au fost arestati in cadrul unei anchete a justitiei italiene asupra Institutului Operelor Religioase, institutie cunoscuta mai degraba drept Banca Vaticanului, informeaza cotidianul La Repubblica in editia online.

Un episcop si un membru al serviciilor secrete, arestati in cadrul unei anchete privind banca Vaticanului

Un episcop, un membru al serviciilor secrete italiene si un intermediar financiar au fost arestati, vineri, in cadrul unei anchete privind banca Vaticanului. Cei trei barbati sunt suspectati de frauda si.

Italia: Un episcop a fost arestat in cadrul anchetei care vizeaza Banca Vaticanului

Un episcop, un membru al serviciilor secrete italiene si un intermediar financiar au fost arestati vineri in cadrul unei anchete ce vizeaza Institutul pentru Lucrari Religioasa IOR) - numele formal pentru Banca Vaticanului, potrivit presei din peninsula, citata de AFP.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )