Libnet.ro
UNICEF

11:30

Scandal in centrul orasului Dej: Doi barbati s-au luat la bataie din cauza unui loc de parcare ocupat de o caruta (VIDEO)

B1 B1,
Scandal in centrul orasului Dej: Doi barbati s-au luat la bataie din cauza unui loc de parcare ocupat de o caruta (VIDEO)

Centrul orasului Dej s-a transformat intr-un adevarat ring de box. Doi barbati s-au luat la bataie din cauza unui loc de parcare ocupat de o caruta, informeaza B1 TV. Interesant este ca nimeni nu a depus. continuă pe B1

Tramvaie blocate de doi barbati care s-au luat la bataie

Scandal in aceasta dimineata intr-o garnitura a tramvaiului 41 din Capitala. Doi barbati s-au luat la cearta, iar dupa ce tramvaiul a oprit in zona podului Ciurel, au cobort si au inceput sa se bata. Scan.

Emisiunea Condamnatii prezinta cazurile a doi barbati: Unul a fost condamnat la 10 ani de inchisoare pentru viol, iar celalalt are de ispasit o pedeapsa de aproape patru ani pentru inselaciune (VIDEO)

Adriana Stoicescu a prezentat in emisiunea Condammnatii cazurile a doui barbati, unul condamnat pentru viol si celalalt pentru fals si inselaciune. Nicolae Avram este din Prahova. Are 34 de ani si a.

ştiri de la B1

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )