Libnet.ro
UNICEF

18:30

Scandal dupa finala Romanii au Talent 2019. Ce i-a nemultumit pe fani

Playtech Playtech,
Scandal dupa finala Romanii au Talent 2019. Ce i-a nemultumit pe fani

Ana Maria Pantaze a castigat marele premiu de 120. 000 de euro la Romanii au Talent, dar fanii show-ului au pornit un mare scandal pe retelele de socializare. Sunt nemultumiti ca premiul nu a ajuns la Aris Negoita, pustiul de 8 ani care danseaza fenomenal. Internetul s-a umplut de mesaje dupa finala de vineri seara. Scandal [] . continuă pe Playtech

VIDEO Toate momentele si clasamentul din finala Romanii au talent: cum a votat publicul

Finala Romanii au talent s-a incheiat cu victoria croitoresei Ana Maria Pantaze, primul Golden Buzz dat de Mihai Petre in istoria show-ului. Pe ultimul loc in preferintele telespectatorului s-a clasat irlandezul Stevie Starr, care a ajuns in ultima etapa a concursului dupa ce a primit Wild Card-ul din partea juriului. Va prezentam in continuare prestatiile finalistilor si clasamentul complet.

O tanara care a participat la Romanii au talent 2019 a fost ucisa de iubitul sau

Alla Klyshta, o tanara din Ucraina in varsta de 33 de ani care a participat la Romanii au talent in sezonul 9, a fost ucisa de iubitul ei saptamana trecuta.

Live VIDEO Online Finala Romanii au talent. Urmareste Live pe Pro TV

Live Video Online Finala Romanii au talent. Vineri, 31 mai, este ziua cea mare pentru finalistii care vor lupta pentru marele premiu. Afla cine sunt eroii care te vor fascina in aceasta seara si cine va pleca acasa cu cei 120. 000 de euro. La PRO TV, de la ora 20:30, daca esti fascinat de emisiunea [] .

Magitot este castigatorul premiului de originalitate de la Romanii au talent VIDEO

Magicianul Magitot este castigatorul premiului de originalitate in valoare de 10. 000 de euro, fiind cel care a reusit sa stranga cele mai multe voturi din partea telespectatorilor, in finala Romanii au talent.

Cine e Ana Maria Pantaze, croitoreasa cea viteaza care a castigat Romanii au talent: La inceput, cei din familie mi-au spus sa stau linistita ca ma fac de ras la televizor

Ana Maria Pantaze este marea castigatoare Romanii au talent 2019. Croitoreasa, in varsta de 38 de ani, a cucerit publicul si juriul atat prin vocea sa, cat si prin modestia de care a dat dovada pe intreg parcursul show-ului.

Croitoreasa Ana Maria Pantaze a castigat Romanii au talent: cu ce piesa a cucerit publicul prima concurenta pentru care Mihai Petre a apasat Golden Buzz-ul

Croitoreasa Ana Maria Pantaze a fost desemnata castigatoarea celui de-al noualea sezon Romanii au talent, fiind primul concurent pentru care Mihai Petre a apasat Golden Buzz-ul dupa ce a lipsit cateva sezoane din show-ul de la Pro TV.

Scene emotionante LA VOT, in Munchen: Un politist incepe sa planga dupa ce romanii scandeaza multumiri la adresa lui (VIDEO)

Politistii germani care se aflau la sectia de vot de la consulatul din Munchen i-au ajutat pe toti romanii care au stat la coada sa ajunga la vot.

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )