Libnet.ro
UNICEF

10:30

Scandal dupa finala Romanii au Talent. A fost contestat rezultatul votului: Sa va fie rusine, PRO TV!

Playtech Playtech,
Scandal dupa finala Romanii au Talent. A fost contestat rezultatul votului: Sa va fie rusine, PRO TV!

Telespectatorii PRO TV au facut scandal pe pagina oficiala de Facebook a emisiunii, nemultumiti de desemnarea marelui castigator al sezonului cu numarul 10 al concursului de talente. Multi dintre telespectatori nu l-au vazut ca si castigator pe Radu Palanita Scandal dupa desemnarea castigatorului Romanii au Talent. Fanii au contestat rezultatul votului: Sa va fie rusine, . continuă pe Playtech

Cine a castigat marea finala Romanii au talent de la PRO TV. Nimeni nu se astepta la acest moment

Anul acesta, marea finala a emisiunii Romanii au Talent, sezonul 10, s-a desfasurat atipic, cum nu s-a mai vazut, din cauza pandemiei de coronavirus, iar momentele s-au derulat de acasa. Cine a castigat marea finala Romanii au talent de la PRO TV Update: Cel care a castigat marea finala a sezonului 10, Romanii au talent: .

Viata clujencei care a uimit Romanii au talent in uniforma militara maoista: China inseamna toti prietenii mei

Concurenta de pe locul II in finala Romanii au talent a devenit cunoscuta in Romania dupa momentul artistic contestat de unii internauti - o doina de catanie chinezesca interpretata in uniforma militara - care i-a adus biletul spre semifinala. Siena Vuscan este o mica vedeta in China, tara in care traieste de 5 ani si de care s-a atasat foarte tare.

VIDEO Toate momentele si clasamentul din finala de acasa Romanii au talent: cum a votat publicul

Finala Romanii au talent s-a incheiat cu victoria mecanicului auto Radu Palanita 40 de ani), primul Golden Buzz dat de Florin Calinescu in cel de-al zecelea sezon. Pe ultimul loc in preferintele telespectatorilor s-a clasat artistul rus Gennady Tkachenko-Papizh, trimis in finala de Smiley si Pavel Bartos.

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )