Libnet.ro
UNICEF

06:00

SCANDAL dupa succesul romanesc de la Berlin. Dan Negru: Bagati-va Ursul de aur in fund! Cum ii raspund oamenii de film (FOTO)

B1 B1,
SCANDAL dupa succesul romanesc de la Berlin. Dan Negru: Bagati-va Ursul de aur in fund! Cum ii raspund oamenii de film (FOTO)

E scandal intre prezentatorul tv Dan Negru si oamenii de film, dupa ce pelicula Nu ma atinge-ma Touch me not), a regizoarei Adina Pintilie, a castigat sambata Ursul de Aur, pentru cel mai bun film din. continuă pe B1

Dan Negru, reactie dura si suprinzatoare fata de filmul Adinei Pintilie, premiat la Berlinala 2018: Bagati-va Ursul de aur in fund!

Prezentatorul Antenei 1, Dan Negru 47 de ani), a reactionat negativ pe Facebook legat de succesul inregistrat de filmul Nu ma atinge-ma /Touch me not, regizat de Adina Pintilie, care a fost premiat cu trofeul Ursul de Aur la Festivalul International de Film de la Berlin.

Dan Negru, reactie virulenta la adresa fimului Nu ma tinge-ma

Prezentatorul TV Dan Negru reactioneaza vehement la stirea ca Touch Me Not, lungmetrajul de debut .

Ce a postat Dan Negru pe pagina sa de Facebook, in ziua in care a impilnit 47 de ani: E atat de departe de mine

Pe 23 februarie, Dan Negru a implinit 47 de ani. Cu acest prilej, prezentatorul TV a postat doua fotografii cu el. Una din copilarie, iar cea de-a doua din prezent, alaturi de un mesaj semnificativ. imi.

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )