Libnet.ro
UNICEF

01:05

Scandal la echipa Romaniei de Fed Cup. Sorana Carstea, suparata pe Florin Segarceanu: Daca vrea sa bat din palme, bat din palme! (VIDEO)

B1 B1,
Scandal la echipa Romaniei de Fed Cup. Sorana Carstea, suparata pe Florin Segarceanu: Daca vrea sa bat din palme, bat din palme! (VIDEO)

Echipa de Fed Cup a Romaniei pare ca sta pe un butoi de pulbere inaintea meciului cu Elvetia din acest weekend. Florin Segarceanu, capitanul nejucator al echipei noastre, a anuntat ca Simona Halep, nr. 1 in. continuă pe B1

Scandal in echipa de Fed Cup a Romaniei. Daca vrea sa bat din palme, bat din palme

Nominalizarea Irinei Begu in meciurile de simplu a starnit, asa cum era de asteptat, supararea Soranei Cirstea care, cel putin conform clasamentului, era jucatoarea numarul 2 din echipa. Ea nu si-a putut.

Halep, discurs incantator la Cluj: Simona a explicat ce si-a propus echipa de Fed Cup a Romaniei pe termen lung

Simona Halep si colegele ei au ajuns la Cluj, acolo unde Romania va infrunta Elvetia, la 21 si 22 aprilie, intr-un duel crucial din Fed Cup.

FOTO Patriotism de mii de like-uri aratat de Simona Halep inaintea meciului de Fed Cup dintre Romania si Elvetia

Simona Halep va evolua in acest weekend pentru prima data in 2018 in fata publicului din Romania, ea facand parte din echipa de Fed Cup, care va infrunta Elvetia.

Programul meciurilor de la Fed Cup, dintre Romania si Elvetia. Simona Halep deschide balul sambata la pranz

Echipa Romaniei va infrunta reprezentativa Elvetiei in acest weekend, in duelul care o poate reduce in Grupa Mondiala a Fed Cup.

Halep: Ma simt bine pe zgura, sper sa castig ambele meciuri

Simona Halep si colegele din echipa Romaniei de Fed Cup au vorbit, miercuri, intr-o conferinta de presa despre meciul cu Elvetia, partida programata la Cluj-Napoca si care conteaza pentru calificarea in Grupa Mondiala principala a Fed Cup.

IRINA BEGU - TIMEA BACSINSZKY ONLINE LIVE STREAM - VIDEO FED CUP

IRINA BEGU - TIMEA BACSINSZKY ONLINE LIVE STREAM - VIDEO FED CUP Al doilea meci al confruntarii dintre Romania si Elvetia din barajul pentru calificare in Grupa Mondiala a Fed Cup le va opune pe Irina Begu 38 WTA).

SIMONA HALEP - VIKTORIJA GOLUBIC ONLINE LIVE STREAM - VIDEO FED CUP

SIMONA HALEP - VIKTORIJA GOLUBIC ONLINE LIVE STREAM - VIDEO FED CUP Duelul dintre Romania si Elvetia in meciul de baraj pentru calificarea in Grupa Mondiala a Fed Cup va fi deschis de duelul dintre numarul 1.

Timea Bacsinszky, inaintea meciului de Fed Cup cu Romania:imi aduc aminte de zacusca si mici. Pentru mine, palinca arata ca apa

Jucatoarea elvetiana Timea Bacsinszky 28 de ani, nr. 46 WTA), care va fi adversara Simonei Halep in meciul de Fed Cup de la Cluj, este nepoata unui preot roman. Tatal acesteia, Igor Bacsinszky, s-a nascut in.

Surpriza in echipa Romaniei la simplu

Florin Segarceanu a mutat surprinzator in ceea ce priveste componenta echipei Romaniei pentru meciurile de simplu cu Elvetia din prima zi a confruntarii de baraj de la Cluj-Napoca.

Surpriza in echipa Romaniei la simplu. A lucrat-o Halep pe Cirstea?

Florin Segarceanu a mutat surprinzator in ceea ce priveste componenta echipei Romaniei pentru meciurile de simplu cu Elvetia din prima zi a confruntarii de baraj de la Cluj-Napoca.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2063 seconds )