Libnet.ro
UNICEF

23:00

Scandal electoral intr-o localitate din Vaslui, dupa ce fostul primarul a luat toaca de la Biserica si a dus-o in biroul sau: Da, mi-a purtat noroc, pentru ca m-am rugat la ea (VIDEO)

B1 B1,
Scandal electoral intr-o localitate din Vaslui, dupa ce fostul primarul a luat toaca de la Biserica si a dus-o in biroul sau: Da, mi-a purtat noroc, pentru ca m-am rugat la ea (VIDEO)

Campania electorala dintr-o localitate din judetul Vaslui este plina de umor. in mijlocul acestei dispute a nimerit si toaca din clopotnita bisericii. Dupa ce administratorul public din Dranceni, Gelu. continuă pe B1

CORONAVIRUS |Zeci de tineri din Vaslui, contacti ai unui caz pozitiv Covid-19, depistati de autoritati pe litoral (VIDEO)

Autoritatile sanitare din Vaslui sunt in alerta dupa ce doua tinere care au participat la un majorat au fost confirmate cu COVID-19. Dupa petrecere, grupul de peste 30 de tineri a plecat pe litoral, in ciuda.

Parintii tinerilor din Vaslui, ajunsi focar COVID -19 pe litoral, acuze la adresa autoritatilor: Si-au intrerupt vacanta din cauza acestei mascarade. Nu cred in povestea asta. Eu nu imi duc copilul la spital

Cazul celor 30 de tineri din Vaslui gasiti pe litoral, ajunsi focar de coronavirus, ia amploare. Tatal uneia dintre adolescentele considera ca vacanta copiilor a fost intrerupta din cauza unei.

Clasamentul din playout dupa ultima etapa. Ordinea la retrogradare decisa de FRF

Asa arata clasamentul din playout dupa meciurile etapei a 14-a, insa echipele retrogradate si formatia care va disputa barajul de mentinerepromovare cu CS Mioveni vor fi decise de Comitetul Executiv al FRF.

Alerta pe litoral! 40 de tineri din Vaslui au plecat la mare, desi unii erau confirmati cu COVID-19, iar altii aveau simptome

Autoritatile sanitare sunt in alerta dupa ce doua tinere au fost confirmate cu COVID-19 in urma unui majorat. Dupa ce au petrecut impreuna, fara nicio masura de prevenire a infectarii cu coronavirus, grupul de aproape 40 de tineri a plecat la mare desii unii aveau deja simptome.

Cei zece tineri din Vaslui, confirmati cu COVID-19 pe litoral, au fost internati la Spitalul Municipal de Urgenta Elena Beldiman din Barlad

Zece din cei 17 tineri depistsati pozitiv cu COVID-19 pe litoral au fost adusi miercuri dupa-amiaza de la mare si internati la Spitalul Municipal de Urgenta Elena Beldiman din Barlad, unde vor ramane.

VIDEO Scene haotice in spitalele arhipline din Beirut, dupa exploziile din port Oameni tratati la lumina telefoanelor

Vazand ranitii sangerand incontinuu intinsi pe pamant pe strazile si spitalele din Beirut, chirurgul Antoine Qurban, cu capul bandajat pentru ca el insusi a fost ranit, a avut impresia ca a retrait scenele apocalipsei din anii sai petrecuti in Afganistan, relateaza AFP.

GALERIE FOTO Imaginile dezastrului din Beirut, dupa exploziile devastatoare

Cele doua explozii uriase din portul din Beirut care au distrus marti cartiere intregi in capitala Libanului s-au soldat cu cel putin 100 de morti si peste 4. 000 de raniti, a anuntat miercuri Crucea Rosie libaneza. Capitala libaneza este un oras devastat, cu zeci de masini avariate pe soseaua principala si cu cladirile inconjurate de cioburile geamurilor sparte.

ştiri de la B1

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2366 seconds )