Libnet.ro
UNICEF

15:45

Scandal la Eurovision 2019! Mihai Traistariu si Dan Bittman s-au retras din concurs

Antena3 Antena3,
Scandal la Eurovision 2019! Mihai Traistariu si Dan Bittman s-au retras din concurs

Un nou scandal la Eurovision Romania. Suparat pe obiectivitatea organizatorilor, veteranul concursului Mihai Traistariu si-a anuntat retragerea din concurs. Artistul si-a motivat alegerea pe pagina sa de. continuă pe Antena3

TVR, prima reactie dupa ce Mihai Traistariu si Dan Bittman s-au retras din concursul Eurovision

Dupa ce Mihai Traistariu si Dan Bittman au anuntat ca se retrag din concursul Eurovision, TVR a a avut o prima reactie. ESC este un concurs in care cei talentati si puternici castiga, dar,.

Reactia TVR dupa ce Mihai Traistariu s-a retras de la Eurovision Romania 2019

Dupa ce Mihai Traistariu 39 de ani) a anuntat ca a decis sa iasa din concursul Eurovision Romania 2019, fiind a doua retragere a unui nume mare, dupa Dan Bittman, TVR a postat pe pagina de Facebook un mesaj.

Caru' cu vedete: Kate Middleton, n vizorul teroristilor; Viata dupa infarct: Busu renunta la teatru, la stirile de dimineata si la proiectul culinar! Se apuca de scris; Mihai Traistariu s-a retras de la Eurovision. Care este motivu

Primele imagini cu burtica de gravida a Laviniei Pirva. Desi sarcina e abia la inceput, Lavinia Pirva isi etaleaza mandra burtica si este cum nu. A imbatranit pe micile ecrane, jucand in Tanar si nelinistit inca din 1981. Cum arata in prezent actrita Melody Thomas Scott? A aparut in 11601 episoade pana acum si a.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1984 seconds )