Libnet.ro
UNICEF

09:30

Scandal la examenul de bacalaureat 2019. Mai multi elevi au semnat o petitie, dupa proba la matematica

Playtech Playtech,
Scandal la examenul de bacalaureat 2019. Mai multi elevi au semnat o petitie, dupa proba la matematica

La fel ca si in cazul Evaluarii Nationale, care a luat sfarsit de curand, nici Bacalaureatul nu trece fara mici probleme. Mai multi elevi de la profilul Tehnologic au semnat o petitie pentru 20 de puncte in plus, pentru un subiect de la proba de la Matematica. Bacalaureat 2019. Petitie pentru puncte in plus la . continuă pe Playtech

Incidente la BAC 2019. Mai multi elevi au fost eliminati de la examen

Incidente la BAC 2019. Un candidat care a sustinut a doua proba scrisa a bacalaureatului la Liceul Tehnic Alexe Marin din municipiul Slatina a fost surprins in timp ce incerca sa copieze cu ajutorul telefonului.

Incidente grave la BAC 2019, Limba Romana. Mai multi elevi au fost eliminati. Care a fost motivul

Incidentele nu se tin departe de examenul de Bacalaureat nici anul acesta. Care sunt cele mai grave care s-au petrecut? Pentru ce au riscat elevii eliminarea din examenul maturitatii? Incidente grave BAC 2019. Elevi eliminati de la Limba Romana Numerosi candidati au fost eliminati de la examenul de Bacalaureat dupa ce au incercat fraudarea acestuia.

Frauda la Bacalaureat. Mai multi elevi ar fi stiut dinainte subiectele

Mai multi elevi din Marsilia si Paris au fost audiati la scurt timp dupa ce au sustinut examenul de Bacalaureat. 13 candidati cu varste cuprinse intre 17 si 22 de ani au fost audiati pentru frauda la.

Bacalaureat 2019 Botosani. Multi elevi s-au laudat ca abia au scris 10 randuri la romana

Peste 2600 de absolventi de clasa a XII a au sustinut astazi prima proba scris la Bacalaureat, adica la limba si literatura romana. Elevii de la liceele de elita s-au declarat multumiti de subiecte. Au fost insa numerosi candidati care spun ca abia daca au scris cateva randuri.

BAC 2019. Subiecte geografie, biologie, chimie, fizica la bacalaureat 2019, proba la alegere UPDATE

Elevii de clasa a XII-a au sustinut joi, 4 iulie, ultima proba la simulare bacalaureat 2019, in functie de profil, la alegere dintre: Geografie, Anatomie, Biologie, Chimie, Fizica, Informatica sau Stiinte socio-umane. HotNews a publicat toate subiectele si baremele la ultima proba la Bacalaureat 2019. Cei mai multi absolventi s-au inscris sa sustina ultima proba la Geografie - 36. 011 de candidati si la Biologie - 36. 916 de candidati.

Barem ROMANA BAC 2019. Ce trebuia sa faci la subiectul al II-lea. Multi elevi au gresit

Barem ROMANA BAC 2019. Proba scrisa de la Bacalaureat 2019 de Limba si Literatura Romana ainceput luni, pe 1 iulie. Subiectele de la examenul la Limba si.

Barem ROMANA BAC 2019. Ce trebuia sa faci la primul subiect. Multi elevi fac greseala asta!

Barem ROMANA BAC 2019. Proba scrisa de la Bacalaureat 2019 de Limba si Literatura Romana ainceput luni, pe 1 iulie. Subiectele de la examenul la Limba si literatura romana sustinut luni, 1.

BACALAUREAT 2019. Ce perle au scris absolventii de clasa a XII-a la limba si literatura romana

Profesorii care corecteaza lucrarile de limba romana au inceput sa culeaga din lucrari nelipsitele perle. Astfel, printre perlele scrise de elevi la examenul de Bacalaureat 2019, la proba.

VIDEO Bacalaureat 2019. Subiectele de la Matematica, usoare, simple, cred elevii. in ce conditii, spun profesorii, nu poti avea nota sub 9

Proba care ar fi trebuit sa-i puna in dificultate pe elevi ii va ajuta enorm pe cei mai seriosi dintre ei. Subiectele li s-au parut, celor mai multi, simple, usor de abordat.

Regulament Bacalaureat 2019: la ce ora incepe examenul si cu ce nu ai voie in sala, conform Edu.ro

Regulament Bacalaureat 2019. Afla la ce ora incep probele scrise la examenul maturitatii si ce nu trebuie sa faci ca sa nu fii scos din sala de examen si sa-ti fie notata lucrarea cu nota 1. Atentie, regulile sunt mai stricte decat par si, daca nu le respecti, poti sa ratezi examenul, chiar daca te-ai .

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2639 seconds )