Libnet.ro
UNICEF

23:30

Scandal la familia Melencu. Mama Luizei refuza sa mearga cu politia, bunicul ameninta ca-si da foc

România Liberă România Liberă,
Scandal la familia Melencu. Mama Luizei refuza sa mearga cu politia, bunicul ameninta ca-si da foc

Jandarmii si politistii au luat cu asalt locuinta familiei Melencu, pentru a o duce pe mama Luizei l. continuă pe România Liberă

Jandarmii au intrat in curtea familiei Melencu. Mama Luizei a lesinat cand a aflat ca va fi dusa cu forta la DIICOT

Anchetatorii au ajuns vineri dupa-amiaza la casa Monicai Melencu. Stire in curs.

Jandarmii au intrat in curtea familiei Melencu. Mama Luizei a lesinat cand a aflat ca va fi dusa cu forta la DIICOT. Ambulanta a ajuns la locul faptei

Update:Bunicul Luizei a amenintat ca isi toarna benzina pe el si isi da foc. Jandarmii a alergat dupa el in magazia din curte Update:Jandarmii au intrat in curtea familiei Melencu. Mama.

UPDATE Scandal la casa familiei Melencu, dupa ce mama Luizei a refuzat sa mearga la DIICOT. Bunicul Luizei s-a stropit cu benzina, Monica Melencu a lesinat

Mama Luizei Melencu a refuzat, vineri, sa plece de acasa in momentul in care jandarmii s-au dus la casa familiei pentru a pune in executare mandatul de aducere pentru prelevarea probelor biologice si ulterior a lesinat. Mai mult, bunicul Luizei s-a stropit cu benzina. Cei doi membri ai familiei au fost dusi la spital, dupa ce anterior refuzasera.

Reactia Monicai Melencu, mama Luizei, la vestea ca va avea de platit o amenda consistenta: De atatea luni pe noi ne folosesc doar atunci cand au nevoie

Vestea ca va avea de platit cuantumul maxim al amenzii prevazute in caz de neprezentare la solicitarea DIICOT a fost primita fara surprindere de familia Luizei Melencu, prima victima a lui Gheorghe Dinca.

Mama Luizei Melencu amendata cu 5.000 de lei de DIICOT

Georgeta Melencu, mama Luizei, a fost amendata de procurorii DIICOT cu suma de 5. 000 de lei. Mama Luizei a refuzat in repetate randuri sa vina la sediul DIICOT pentru a i se preleva probe biologice. Stire in.

CAZUL CARACAL explodeaza! Mama Luizei Melencu, AMENDATA pe procurorii DIICOT

Monica Georgeta Melencu, mama Luizei, una dintre victimele lui Gheorghe Dinca, a fost amendata, joi, cu 5. 000 de lei de procurori, dupa ce a refuzat prelevarea de probe biologice in vederea unei noi expertize ADN, au.

Mama Luizei, reactie dupa ce a aflat ca are de platit o amenda consistenta: Am spus ca imi asum tot ce se va intampla

Georgeta Melencu, mama Luizei, a fost amendata de procurorii DIICOT cu suma de 5. 000 de lei. Mama Luizei a refuzat in repetate randuri sa vina la sediul DIICOT pentru a i se preleva probe biologice. Mama Luizei.

Cazul Caracal. Mama Luizei, citata joi la DIICOT pentru a-i fi recoltate probe ADN pentru o noua expertiza genetica: Nu merg, nu cred ca ma obliga cineva

Monica Melencu, mama Luizei, tanara de 18 ani disparuta in luna aprilie, este citata joi la DIICOT, in conditiile in care procurorii au dispus recoltarea de probe ADN de la aceasta pentru realizarea unei noi expertize judiciare genetice in cazul Luizei. Femeia sustine insa ca nu se va prezenta.

Avocatul Tonel Pop explica ce urmeaza dupa ce mama Luizei a refuzat sa mearga la DIICOT

Mai multi jandarmi au mers, vineri, la casa familiei Luizei Melencu pentru a pune in executare mandatul de aducere mamei fetei pentru prelevarea probelor biologice. Femeia a facut un scandal monstru si a strigat d.

Halucinant! Mama Luizei va fi saltata de procurori

Este scandal urias intre procurorii DIICOT si familia Luizei Melencu. Procurorii au mandat de la judecator pentru a preleva probe biologice de la mama Luizei. Au fost doi politisti la mama Luizei acasa pe.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2325 seconds )