Libnet.ro
UNICEF

20:15

SCANDAL FARA PRECEDENT intre Andreea Marin si Mihaela Radulescu! Lumea mondena a ramas MASCA

B1 B1,
SCANDAL FARA PRECEDENT intre Andreea Marin si Mihaela Radulescu! Lumea mondena a ramas MASCA

Eterna rivalitate dintre Andreea Marin si Mihaela Radulescu continua chiar si acum! in urma cu mai multi ani, Mihaela Radulescu prezenta emisiunea Duminica in familie, la Antena 1, iar acum. continuă pe B1

Ce s-a intamplat intre Andreea Marin si Lavinia Pirva: E adevarat, Stefan Banica Jr. a fost doar spectator!

Andreea Marin a postat o fotografie pe reteaua de socializare, la doar cateva ore de la anuntul facut de Stefan Banica ca va deveni tata. Aceasta a postat o poza de cand era insarcinata cu el, cu fiica.

Andreea Balan si Andreea Antonescu, SCANDAL FARA PRECEDENT! Dezvaluiri fara perdea! Si pe ea o batea cu furtunul...

Andreea Balan si Andreea Antonescu sunt la cutite! Cele doua dive si-au spus lucruri taioase. REGRETE ETERNE PENTRU SILVIU PRIGOANA! A MURIT CU ZILE! BAHMUTEANCA A IZBUCNIT iN LACRIMI in varsta de 34.

Andreea Marin, imagine inedita fara machiaj. Oi fi eu ratusca cea urata in aceasta poza, dar

Andreea Marin a postat o fotografie pe o retea de socializare din timpul unei sedinte pentru imbunatatire a pielii. Mesajul din descrierea pozei i-au facut pe fani sa-i ofere numai complimente. Ce a scris Zana Surprizelor? Andreea Marin, poza nemachiata! Fanii au bombardat-o cu mesaje Zana Surprizelor are o legatura destul de stransa cu urmaritorii [] .

Emotii foarte mari pentru Zana surprizelor, Andreea Marin: Pentru mine acum...

Andreea Marin a trecut prin clipe de groaza, dupa ce a fost nevoita sa sufere o interventie chirurgucala. Ce m-a convins sa ma operez este atentia mea constanta pentru sanatate si dorinta de.

Din pacate, vestile nu sunt absolut deloc bune: Andreea Marin tocmai a inceput terapia...

Andreea Marin a facut o terapie speciala dupa ce fostul ei sot,Stefan Banica Jr. va fi din nou tatic. Zana Surprizelor a mers la shopping, o astfel de terapie fiind cel mai bun remediu impotriva.

A MURIT! Toata Romania ii plange decesul! Este o drama FARA PRECEDENT

Un cioban a fost gasit spanzurat marti, la o stana din Bistrita. Niste trecatori au gasit trupul fara suflare si au alertat imediat autoritatile.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )