Libnet.ro
UNICEF

01:05

Scandal fara precedent la Puterea Dragostei. Un concurent casatorit a intrat in casa. Ce au facut sefii Kanal D

Playtech Playtech,
Scandal fara precedent la Puterea Dragostei. Un concurent casatorit a intrat in casa. Ce au facut sefii Kanal D

Scandal fara precendent la Puterea Dragostei! in cele doua sezoane pe care le are emisiunea, sefii s-au confruntat doar de doua ori cu aceasta situatie. Un concurent care este casatorit a avut curajul sa minta productia si sa sustina cu vehementa ca este singur si ca-si cauta iubirea. Acest lucru nu este deloc in conformitate . continuă pe Playtech

Scandal, la Puterea Dragostei. Andreea Mantea, consternata. Ce a putut sa ii spuna Fizz unui concurent

Scandalul se tine scai de Puterea Dragostei! Tensiunile au ajuns la cote maxime. Daca pana acum majoritatea baietilor se certau cu Fizz, Baxter a inceput singur razboiul cu vedeta, fara niciun coleg alaturi. Cum s-a petrecut totul si de le ce s-au mai incins baietii de data aceasta? Scandal fara margini la Puterea Dragostei! Ce .

BATAIE la Kanal D! Fanii Puterea Dragostei sunt ingroziti! Andreea Mantea, in LACRIMI

Scandal la Puterea Dragostei! Concurenta Bia a cedat psihic l-a amenintat cu bataia pe Jador, asta dupa ce s-a inchis in toaleta si a distrus WC-ul din casa fetelor din Istanbul! PROFETIE APOCALIPTIC.

Larisa de la Puterea Dragostei a dezvaluit motivul pentru care a pierdut sarcina: Sper sa imi revin

Larisa de la Puterea Dragostei si-a facut intr-un final curaj sa vorbeasca despre trauma vietii sale. Aceasta a ramas insarcinata, dar, din nefericire, a fost nevoita sa faca intrerupere de sarcina. Blondina a vorbit pentru prima oara de lucrurile prin care a trecut si care a fost, de fapt, motivul pentru care a facut nu .

Decizie fara precedent: Examenul de rezidentiat se amana pentru 8 decembrie. Sorina Pintea: Suntem in imposibilitatea de a sustine rezidentiatul pe 17 noiembrie

Decizie fara precedent: examenul de rezidentiat, care ar fi trebuit sa aiba loc pe 17 noiembrie, se amana pentru data de 8 decembrie, a anuntat vineri ministrul Sanatatii. Sorina Pintea a explicat ca pentru organizarea examenului este necesara emiterea a 7 ordine de ministru, dintre care 3 comune - Ministerul Sanatatii si Ministerul Educatiei - iar solutia unei Ordonante de Urgenta, solutie vehiculata in spatiul public, nu este posibila.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )