Libnet.ro
UNICEF

10:00

Scandal si focuri de arma, intre doua gasti din Arad si Timis. Sapte persoane au fost duse la audieri

B1 B1,
Scandal si focuri de arma, intre doua gasti din Arad si Timis. Sapte persoane au fost duse la audieri

Un nou conflict care s-a lasat cu focuri de arma, dar nu din partea polisistilor. Vineri, in jurul pranzului, doua gasti din Arad si Timis s-au luat la harta in cartierul Aradul Nou. Conflictul. continuă pe B1

Scandal si focuri de arma, intr-un cartier din Arad. Cel putin sapte persoane au fost duse la audieri

Un scandal a izbucnit, vineri, in cartierul Aradul Nou din municipiul Arad, intre mai multe persoane. in timpul altercatiei, un tanar a tras mai multe focuri de arma, iar unul dintre proiectile a lovit portiera unei masini parcate, autoturismul fiind al unei persoane implicate in scandal. Cel putin sapte persoane au fost duse la audieri, la sediul Politiei.

Scandal intre interlopi si impuscaturi in strada la Arad, in plina stare de urgenta

Un scandal intre doua gasti din Arad s-a soldat cu focuri de arma, in plina strada, iar unul dintre proiectile a lovit portiera unei masini parcate. Cel putin sapte persoane au fost duse la audieri, la sediul Politiei.

VIDEO Bataie cu sabii si cutite intre doua grupuri de romi, intr-un magazin din Baia Mare

Un incident violent a avut loc marti seara intr-un magazin din Baia Mare, unde membrii a doua grupuri de romi s-au batut cu sabii si cutite. La fata locului au fost mobilizate trupe de interventie ale politiei, jandarmeriei si armatei.

Europa, intre democratia imperfecta din SUA si dictatura perfecta din China. Cel mai influent manager de presa din UE, despre noua ordine mondiala si alianta care va decide viitorul europenilor

Odata ce un tratament pentru coronavirus va fi gasit, dezbaterile despre inchiderea economiilor si relaxarea restrictiilor vor fi incetat, iar recesiunea va pierde din elan, nimic mai putin decat ordinea lumii va.

ştiri de la B1

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )