Libnet.ro
UNICEF

01:05

Scandal imens: Razvan Lucescu si Al Hilal, exclusi din Liga Campionilor! Reactia antrenorului

Adevărul Adevărul,
Scandal imens: Razvan Lucescu si Al Hilal, exclusi din Liga Campionilor! Reactia antrenorului

Chiar daca era calificata matematic in optimile de finala ale celei mai importante competitii de club din Asia, echipa antrenata de Razvan Lucescu, Al-Hilal, a fost eliminata din competitie. continuă pe Adevărul

Al Hilal, exclusa din Liga Campionilor Asiei, desi isi conducea grupa si era castigatoarea editiei trecute. Razvan Lucescu: Este una dintre cele mai mari injustitii din fotbalul mondial

Campioana en-titre Al Hilal a fost exclusa din Liga Campionilor Asiei, in conditiile in care Razvan Lucescu a avut la dispozitie doar opt jucatori de camp si trei portari pentru partida de miercuri cu.

Liga Campionilor Asiei: Echipa lui Razvan Lucescu, retrasa din competitie pentru ca nu a avut suficienti jucatori disponibili

Confederatia Asiatica de Fotbal a anuntat ca echipa lui Razvan Lucescu, Al Hilal, a fost retrasa din Liga Campionilor Asiei si rezultatele i-au fost anulate, deoarece nu a putut prezenta un numar suficient de jucatori pentru meciul de miercuri cu Shabab Al Ahli Dubai.

Razvan Lucescu a primit cea mai grea pedeapsa! Decizie de ultima ora in Arabia Saudita

Razvan Lucescu traieste cele mai grele momente din cariera de antrenor. Al Hilal, echipa antrenata de el, a fost exclusa din Liga Campionilor din cauza numarului mare de infectati cu Covid-19. Practic, echipa lui Lucescu jr. nu a avut 13 jucatori valizi, minimum cat era obligatoriu pentru a juca partida cu Al Ahli. Astfel ca .

Razvan Lucescu, omorat de noul coronavirus

Al Hilal, echipa antrenata de Razvan Lucescu, a fost eliminata din Liga Campionilor Asiei dupa ce a .

Razvan Lucescu a intrat in istoria fotbalului

Antrenorul roman al formatiei saudite Al Hilal a experimentat o situatie iesita din comun inaintea unui meci din Liga Campionilor Asiei.

COVID-19 la Roland Garros. Cinci jucatori, exclusi din calificari

Cinci jucatori au fost exclusi din calificarile turneului de tenis Roland Garros, din cauza virusului COVID-19. Mai exact, doi dintre acestia au fost testatati pozitiv cu noul coronavirus si alti trei sunt cazuri.

Roland Garros: 5 jucatori, exclusi din cauza Covid-19 Cati reprezentanti are Romania in calificari

Cinci jucatori au fost exclusi de pe tabloul calificarilor de la Roland Garros, dintre care doi testatati pozitiv cu noul coronavirus si trei in calitate de cazuri de contact, informeaza AFP.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,199 seconds )