Libnet.ro
UNICEF

23:30

Scandal intre doua familii din Timisoara. Locuinta unui barbat a fost incendiata, dupa ce a primit un mesaj pe Facebook (VIDEO)

Antena3 Antena3,
Scandal intre doua familii din Timisoara. Locuinta unui barbat a fost incendiata, dupa ce a primit un mesaj pe Facebook (VIDEO)

Un tanar de 25 de ani a fost retinut de oamenii legii din Timisoara, dupa ce ar fi amenintat unrival cu moartea peFacebook. Barbatul este banuit si ca ar fi incercat sa incendieze casa. continuă pe Antena3

Scene infioratoare s-au petrecut pe mai multe strazi din Timisoara. Se auzeau gemete cumplite. Pareau sa vina de nicaieri, cand oamenii au inteles ce se intampla (VIDEO)

Scene infioratoare s-au petrecut pe mai multe strazi din Timisoara. Se auzeau gemete cumplite. Pareau sa vina de nicaieri, cand oamenii au inteles ce se intampla. Desi pe strazi diferite,.

Angajatii romani pierd zilnic pana la doua ore din timpul de lucru din cauza colegilor cu chef de vorba, a telefoanelor sau a sedintelor interminabile - sondaj

Trei din patru angajati spun ca pierd zilnic pana la doua ore din timpul programului din cauza unor lucruri care le distrag atentia de la ceea ce au de facut. Printre cele mai deranjante sunt discutiile telefonice zgomotoase purtate de colegi in birou sau telefonul de serviciu care suna prea des, zgomotul ambiental specific birourilor de tip open space, colegii cu chef de vorba sau sedintele prea lungi, la care se adauga si timpul petrecut pe retelele de socializare sau pauzele de cafea si tigara, releva un sondaj realizat de platforma de recrutare online BestJobs.

impuscaturi la Mangalia, dupa un scandal izbucnit intre doua tabere

Doua persoane au fost transportate la spital, luni, dupa ce au fost impuscate la Mangalia, acestea f.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )