Libnet.ro
UNICEF

05:30

Scandal intre Firea si ministrul Costel Alexe: Mutati-va din Bucuresti, daca nu va place Bucurestiul

Adevărul Adevărul,
Scandal intre Firea si ministrul Costel Alexe: Mutati-va din Bucuresti, daca nu va place Bucurestiul

Ministrul Mediului, Costel Alexe, si primarul general Gabriela Firea au avut, marti seara, un schimb de replici dur cu privire la poluarea din Capitala, cel dintai reprosandu-i ca Primaria Generala nu a luat masuri pentru imbunatatirea calitatii aerului. Mutati-va din Bucuresti, daca nu va place in Bucuresti, a fost raspunsul reprezentantei PSD. continuă pe Adevărul

Ministrul Costel Alexe, pozitie transanta in cazul incendiilor din Australia: Interventia omului si-a pus amprenta Bilantul victimelor de la Antipozi a ajuns la 24

Ministrul Mediului, Costel Alexe, a reactionat dur in cazul incendiilor devastatoare din Australia. Demnitarul sustine ca de vina sunt oamenii si ca acestia ar putea reduce impactul nociv asupra naturii.

Confuzie la Ministerul Mediului: Vor fi obligati locuitorii din jurul aeroporturilor sa-si antifoneze locuintele? Ministrul Costel Alexe, pentru B1.ro: Nu stiu despre asa ceva, nu mi se pare normal Proiectul apare publicat pe site-ul ministerul

Dupa ce B1. ro a publicat informatia ca locuitorii din jurul aeroporturilor ar putea fi obligati, pe cheltuiala lor, sa-si antifoneze locuintele, pentru a evita zgomotul foarte mare Detalii AICI), reprezentantii.

Scandal, in direct, pe tema poluarii din Capitala. Primarul Gabriel Firea, catre ministrul Mediului: Mutati-va din Bucuresti, daca nu va place!(VIDEO)

Mutati-va daca nu va place in Bucuresti! Asta ii recomanda primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, ministrului Mediului Costel Alexe. Cei doi au avut un schimb de replici la un post de televiziune pe.

COSTEL ALEXE: Administratiile publice din Romania trebuie sa isi implementeze planurile de masuri privind imbunatatirea calitatii aerului

Depasirile normelor de poluare exista, sunt din ce in ce mai mari de la an la an si toate administratiile publice din Romania trebuie sa implementeze planurile de masuri privind imbunatatirea calitatii aerului, a declarat, luni, ministrul Mediului, Costel Alexe, informeaza Agerpes.

Costel Alexe: Bucurestiul produce un milion de tone de deseuri pe an, din cele sase pe care le produce Romania. Nivelul de alerta se depaseste odata la cinci zile

Ministrul Mediului, Costel Alexe, a declarat, marti seara, ca Bucurestiul produce un milion de tone de deseuri pe an, din cele sase pe care le produce Romania, gradul de reciclare a deseurilor fiind de doar 13,81%, desi ar trebui sa fie de 50%. Alexe spune ca, odata la cinci zile, poluarea atinge cote alarmante in Bucuresti, fiind depasite concentratiile maxim admise.

Disputa intre ministrul Mediului si primarul Capitalei pe tema poluarii Firea catre Alexe: Mutati-va din Bucuresti, daca nu va place in Bucuresti!

Ministrul Mediului Costel Alexe si primarul general Gabriela Firea au avut, marti seara, la Antena 3, un schimb de replici cu privire la poluarea din Capitala, cel dintai reprosandu-i ca Primaria nu a luat masuri pentru imbunatatirea calitatii aerului. Mutati-va din Bucuresti, daca nu va place in Bucuresti, i-a raspuns Firea, potrivit Mediafax.

Gabriela Firea ii raspunde ministrului Costel Alexe: Arunca cu noroi. Am luat foarte multe masuri pentru imbunatatirea calitatii mediului

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, ii raspunde ministrului Mediului, asigurandu-l ca Bucurestiul ca adminitratie a intreprins toate masurile necesare pentru a diminua poluarea.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )