Libnet.ro
UNICEF

22:00

Scandal intre Mindruta si seful Garzii de Mediu Bucuresti: Sunteti ridicol ca la Divertis Domnul Mindruta, nu mai radeti!

Adevărul Adevărul,
Scandal intre Mindruta si seful Garzii de Mediu Bucuresti: Sunteti ridicol ca la Divertis Domnul Mindruta, nu mai radeti!

Seful Garzii de Mediu Bucuresti Viorel Glaman si jurnalistul Lucian Mindruta au avut un dialog tensionat intr-o emisiune la Digi24 dupa ce Glaman nu a stiut sa explice ce inseamna un ecosistem. Nu-mi permiteti sa rad de un om ridicol?, a rabufnit Mindruta. continuă pe Adevărul

Seful Garzii de Mediu Bucuresti: Nu contest ca orasul e poluat, dar a fost un fenomen meteo. Cercetam statiile daca sunt calibrate Cine este Viorel Glaman

Seful Garzii de Mediu Bucuresti, Viorel Glaman, pune poluarea excesiva din Capitala pe seama fenomenului de inversiune termica. De cand sunt eu in Garda de Mediu nu au existat depasiri atat de ridicate. A fost un fenomen meteo, aerul nu s-a ridicat. , a sustinut marti, la Digi24, seful Garzii de Mediu Bucuresti. Aceasta institutie, care ar trebui sa controleze respectarea legislatiei de mediu in Capitala, e condusa din 2015 de Viorel Ionel Glaman, un personaj sustinut de PSD si mentinut in functie de PNL.

Cine e Ionel Glaman, seful Garzii de Mediu Bucuresti, care n-a dat nicio amenda pentru depozitare ilegala de deseuri in 2019. Fotografii bizare pe Facebook: Sunt pe dracu sa ma ia inalt functionar public (FOTO)

Garda de Mediu Bucuresti, condusa de Ionel Glaman, nu a dat nicio amenda in 2019 pentru depozitare ilegala de deseuri. Seful institutiei, calare pe porc sau la sprit cu tovarasii la bustul gol Garda de.

Seful Garzii de Mediu Bucuresti, despre informatiile conform carora nu a dat nicio amenda pentru depozitare ilegala de deseuri in 2019: Sunt informatii eronate (VIDEO)

Viorel Ionel Glaman, comisar-sef Garda de Mediu Bucuresti, neaga informatiile potrivit carora institutia pe care o conduce nu a dat anul trecut nicio amenda pentru depozitare ilegala de deseuri in.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )