Libnet.ro
UNICEF

06:45

Scandal intre Robert Turcescu si Theodor Paleologu: Am intuit exact ce loaza esti!

Antena3 Antena3,
Scandal intre Robert Turcescu si Theodor Paleologu: Am intuit exact ce loaza esti!

Nu doar in USR e scandal dupa alegerile prezidentiale. Nici partidul lui Traian Basescu nu e scutit de rafuieli. Protagonisti: Robert Turcescu si Theodor Paleologu. Paleologu dixit, interviu la Cafeneaua. continuă pe Antena3

Confruntare Iohannis Dancila: prima reactie a lui Theodor Paleologu. Le batjocuresc inteligenta!

Theodor Paleologu a intervenit pentru prima oara in polemica dintre Klaus Iohannis si Viorica Dancila. Dupa ce numarul oficial al voturilor i-a adus in prim-plan la prezidentiale pe Iohannis si Dancila, tema dezbaterii dintre cei doi este acum subiectul principal de discutie. Ce a spus candidatul PMP despre ce se petrece intre candidatii din turul .

Theodor Paleologu, prima reactie dupa votul la alegerile prezidentiale: Am dovedit ca suntem destepti si multi

Theodor Paleologu a obtinut 5,6% din voturile alegatorilor in primul tur al alegerilor prezidentiale. Candidatul PMP a oferit prima reactie dupa ce a aflat rezultatul Exit-Poll Curs-Avangarde, din care reiese ca presedintele Klaus Iohannis 39%) si Viorica Dancila 22,5%) merg in turul 2 de scrutin. Reactia lui Theodor Paleologu, dupa rezultatul Exit-Poll la alegerile prezidentiale .

Alegeri prezidentiale 2019. Noi date provizorii pentru diaspora: Klaus Iohannis - 52,88%, Dan Barna - 27,59%, Theodor Paleologu - 6,42%

Klaus Iohannis a strans aproape 53% din voturile romanilor din diaspora, la alegerile prezidentiale, Dan Barna a ajuns la aproape 27,6% din voturi, iar pe locul al treilea este candidatul independent Theodor Paleologu, sustinut de PMP. Viorica Dancila a luat mai putin de 3 procente, arata datele centralizate de Autoritatea Electorala Permanenta AEP) din 825 din cele 838 de sectii din strainatate.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Theodor Paleologu, declaratii dupa rezultatele EXIT-POLL: Cred ca e un rezultat foarte bun de la care se poate cladi pentru viitor

Theodor Paleologu, candidatul la prezidentiale din partea PMP, s-a aratat multumit de rezultatatele exit-poll, spunand ca e un rezultat foarte bun de la care se poate cladi pentru.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 Theodor Paleologu: Am votat pentru o Romanie a respectului, pentru ca fiul meu sa aiba mai multe motive de a trai si a munci in Romania (VIDEO)

Theodor Paleologu, candidatul PMP la alegerile prezidentiale, a votat duminica, in jurul orei 10, laColegiul National Spiru Haret din Bucuresti. La iesirea din sectia de votare, prezidentiabilul.

Robert Turcescu (PMP): E foarte trist rezultatul. Daca Dancila nu era premier si ne-am fi intalnit cu ea la piata, i-am fi cerut o legatura de patrunjel Replica sefei PSD, in direct pe B1 TV (VIDEO)

Deputatul PMP Robert Turcescu considera ca rezultatul primului tur de la alegerile este foarte trist pentru Romania, avand in vedere ca Viorica Dancila a prins, cel mai probabil, finala.

SCANDAL intre femeile din viata lui Razvan Simion. LIDIA BUBLE arunca BOMBA in showbiz

Scandal intre femeile din viata lui Razvan Simion. Actuala iubita a matinalului de la Antena 1, Lidia buble a declarat ca nu regreta nimic din toata situatia din ei. Nu regret absolut nimic, nu ma si.

Turcescu, sageti catre Paleologu: Ia uite unde era gogoasa infuriata!Nu ti-e, ma, rusine?

Deputatul PMP Robert Turcescu il critica pe Theodor Paleologu, fost candidat al PMP la prezidentiale, care acum se delimiteaza de formatiunea care l-a sustinut la alegeri.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2313 seconds )