Libnet.ro
UNICEF

01:05

Scandal intr-o comuna din Giurgiu. Zeci de oameni protesteaza in timpul slujbei: Vrem alt preot!

Hotnews Hotnews,
 Scandal intr-o comuna din Giurgiu. Zeci de oameni protesteaza in timpul slujbei: Vrem alt preot!

Scandal in localitatea Darasti-Vlasca din judetul Giurgiu, unde cateva zeci de localnici protesteaza, in timpul slujbei de duminica, fata de preotul din localitate, cerand schimbarea acestuia, scrie News. ro. continuă pe Hotnews

Revolta intr-un sat din Giurgiu. Localnicii isi alunga preotul si nu mai vor sa slujeasca in biserica

Se anunta o noua zi cu scandal in comuna Adunatii Copaceni din Giurgiu. Localnicii sunt hotarati sa nu il mai lase pe preot sa intre si sa slujeasca in biserica. Aceasta revolta il vizeaza pe parohul bisericii Sf Cuvioasa Parascheva Paslari din satul Darasti Vlasca.

Protest de strada la adresa unui preot din Giurgiu. De ce il acuza oamenii

Nu ar fi prima data cand apare un scandal avand ca subiect abuzurile facute de o parte a celor ce se pun in slujba Domnului, in Bisericile din Romania. Un astfel de scandal s-a iscat intr-o localitate din judetul Giurgiu, zilele acestea. Preot acuzat de taxe pentru orice serviciu religios Localitatea Darasti-Vlasca mocneste la foc .

Cum a devenit o comuna din Sibiu atractie pentru turisti: Asta este efectiv o minune!!

Comuna Cristian din judetul Sibiu se poate lauda cu cele mai multe cuiburi de berze din Romania. Anul acesta sunt mai multe ca niciodata, nu mai putin de 47 de cuiburi si 103 pui, au numarat reprezentantii unei asociatii, iar localnicii sunt responsabili si le protejeaza.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )