Libnet.ro
UNICEF

01:05

Scandal monstru la Bravo, ai stil! Ce se intampla cu Marisa e fara precedent! Vezi castigatorii reali ai show-ului! (FOTO)

B1 B1,
Scandal monstru la Bravo, ai stil! Ce se intampla cu Marisa e fara precedent! Vezi castigatorii reali ai show-ului! (FOTO)

Dramele se tin lantla Bravo, ai stil!Tanara concurenta Marisa de la concursul dedicat modei a spus ca iubitul ei ar fi fost nevoit sa demisioneze de la Kanal D dupa ce a postat mai multe. continuă pe B1

FARA PRECEDENT. Peste 1100 de magistrati, solicitare catre CSM dupa ce Dragnea i-a amenintat pe procurori

Mobilizare fara precedent. Peste 1100 de magistrati de la instante din toata tara au transmis Consiliului Superior al Magistraturii o adresa prin care spun ca isi insusesc cererea de aparare a.

Semnal de ALARMA, dupa ce PSD-ALDE au lansat amenintari la adresa MAGISTRATILOR: Atacurile politice sunt fara precedent

Atacurile politice la adresa magistratilor sunt fara precedent, criticile aduse de liderii PSDALDE afectand independenta justitiei, considera judecatoarea Andrea Chis, membra a Consiliului Superior al.

SCANDAL MONSTRU la Pitesti! Un barbat a smuls o BARA DE METAL din asfalt, si-a LOVIT vecinul si i-a DISTRUS masina (FOTO, VIDEO)

Scene violente pe o strada din Pitesti. Un barbat a smuls o bara de metal din asfalt, a atacat o familie si a inceput sa le distruga masina, in timp ce un alt barbat incerca sa il impiedice, fara.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2276 seconds )