Libnet.ro
UNICEF

01:05

Scandal monstru in curtea lui Emi Pian. Ce s-a intamplat cand a ajuns sicriul

Playtech Playtech,
Scandal monstru in curtea lui Emi Pian. Ce s-a intamplat cand a ajuns sicriul

Scandal monstru in curtea lui Emi Pian, imediat cum trupul neinsufletit a fost adus acasa. Sute de persoane au dat efectiv navala in curtea interlopului, dornici sa-l vada pentru ultima oara. Familia indurerata s-a suparat si i-a dat pe toti afara. Scandal monstru in curtea lui Emi Pian cu sutele de curiosi veniti sa-l vada . continuă pe Playtech

VIDEO Durere fara margini, in curtea casei lui Emi Pian. Ce s-a intamplat cand a ajuns sicriul

Jale mare, miercuri, in curtea lui Emi Pian. Siciriul cu trupul neinsufletit al interlopului a ajuns acasa pentru priveghi. Curtea celui care a murit dupa ce a fost injunghiat la un joc de barbut s-a umplut de sute de oameni imbracati in negru, familie, prieteni apropiati, dar si multi curiosi care au vrut sa traiasca .

Florin Salam, in casa lui Emi Pian. Ce s-a intamplat chiar azi noapte

Florin Salam a fost azi-noapte in casa lui Emi Pian si a cantat pentru rudele indoliate, desi este in proces cu Duduienii. Acestia l-ar fi extorcat pe el si pe Nicolae Guta de suma de 100000 de euro. Florin Salam, acasa la Emi Pian. Ce s-a intamplat marti noapte in locuinta interlopului Manelistul Florin Salam .

A murit si tatal lui Emi Pian. Ce s-a intamplat, dupa crima de azi-noapte

Inca o tragedie s-ar fi abatut asupra familiei Duduianu dupa ce Emi Pian a murit injunghiat in timpul unui joc de barbut. Tatal lui Emi, Nicolae Duduianu, aflat in penitenciar, ar fi murit cand a aflat ca fiul sau a fost ucis. Barbatul ar fi facut infarct. A murit tatal lui Emi Pian. Ce s-a .

Razboi intre interlopi dupa moartea lui Emi Pian. Ce s-a intamplat, de fapt, si ce legatura este cu incendiul din Chitila

Nimic nu ramane neplatit in lumea asta, nimic nu ramane nepedepsit spune o vorba, si asa s-a si intamplat dupa crima ce a avut loc azi noapte, in Sectorul 6 al Capitalei. Cineva vrea sa-i faca dreptate lui Emi Pian, unul dintre cei mai periculosi interlopi din Romania. Care este legatura cu incendiul din Chitila, .

Lovitura de teatru in cazul tatalui lui Emi Pian. Ce s-a intamplat, de fapt, cu Nicolae Duduianu

Imediat dupa anuntul dramaticului sfarsit al liderului clanului Duduianu, Emi Pian, a aparut zvonul mortii tatalui acestuia, aflat in penitenciarul Rahova. Autoritatile penitenciarului nu au dat niciun comunicat in dimineata zilei de marti prin care sa infirme sau sa confirme informatiile. Zvonurile despre decesul batranului Duduianu false Noaptea de luni spre marti, 4 august, a .

Filmul complet al asasinarii lui Emi Pian! Ce s-a intamplat, de fapt, la partida de barbut: M-a taiat. Ia si omoara-l!

Filmul complet al asasinarii lui Emi Pian! Emi Pian, liderul clanului Duduianu, a fost ucis de un rival. Scandalul a pornit din cauza unui joc de barbut. Cel care l-a injunghiat mortal este acum internat in spital, in stare grava, dupa ce a fost atacat cu un topor.

Ultimul mare scandal in care a fost implicat Clanul Duduienilor, al carui lider Emi Pian a fost ucis recent

Clanul condus de Emi Pian era recunoscut pentru scandalurile violente din Capitala. Duduienii dadeau bani cu camata, se ocupau cu santajul, traficul de droguri sau proxenetismul. Ultima data, au fost in atentia politiei in urma cu doua saptamani.

VIDEO Amenzi la priveghiul lui Emi Pian. Zeci de oameni s-au inghesuit, fara masca, in curtea liderului clanului Duduianu

Amenzi la priveghiul lui Emi Pian, dupa ce zeci de oameni, fara masti si nerespectand regulile de distantare, s-au ingramadit in curtea liderului clanului interlopilor.

EXCLUSIV Imagini video cu nevasta lui Emi Pian langa sicriu. Gestul pe care l-au facut apropiatii cand au ridicat capacul cosciugului

Trupul neinsufletit al lui Emi Pian a ajuns acasa, in urletele de durere ale familiei si prietenilor sai. Sotia sa, Cristina, a fost la un pas sa lesine atunci cand si-a vazut partenerul de viata in sicriu. Ultima data cand l-a vazut in viata a fost luni seara, cand acesta a plecat cu afaceri in .

Cum arata trupul asasinului lui Emi Pian in urma luptei. Ciprian Napy a fost mutilat

Emi Pian, liderul clanului Duduianu din Capitala, a murit noaptea trecuta in urma unui scandal urias. Interlopul ar fi fost executat pe o strada din Bucuresti, de catre Ciprian Napy, care s-a ales la randul lui cu rani grave in urma incidentului petrecut in cartierul Giulesti.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )