Libnet.ro
UNICEF

19:00

Scandal monstru in PSD! Mihai Fifor reactioneaza dupa ce Eugen Teodorovici l-a numit SOBOLAN: E stilul lui EXOTIC ... Un apelativ care se foloseste des in PSD

B1 B1,
Scandal monstru in PSD! Mihai Fifor reactioneaza dupa ce Eugen Teodorovici l-a numit SOBOLAN: E stilul lui EXOTIC ... Un apelativ care se foloseste des in PSD

Fostul secretar general al PSD, Mihai Fifor, reactioneaza dupa ce Eugen Teodorovici l-a numit sobolan. Nu am avut un schimb de replici cu Eugen Teodorovici, nici nu aveam cum, eu eram deja plecat catre. continuă pe B1

Se contureaza primele tabere in PSD. Mihai Fifor ii da dreptate Gabrielei Firea in scandalul dupa esecul de la prezidentiale

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, a afirmat ca reconstructia formatiunii nu poate incepe cu oameni care nu mai au nimic de a face cu ceea ce ar trebui sa devina acest partid, precizand ca este nevoie de.

Val de demisii in PSD. Mihai Fifor, Lia Olguta Vasilescu, Paul Stanescu si Carmen Dan, printre cei care au renuntat la functii

Val de demisii in PSD. Mihai Fifor, Lia Olguta Vasilescu, Paul Stanescu si Carmen Dan, printre cei care au renuntat la functii.

Mihai Fifor, reactie dupa ce Teodorovici l-a facut sobolan: Are un limbaj colorat. Nu e...

Eugen Teodorovici a refuzat sa demisioneze din functia de presedinte executiv al PSD si a explodat la adresa lui Mihai Fifor, spunandu-i acestuia sobolan, dupa ce fostul ministru al Apararii a.

MIHAI FIFOR: Ciolacu presedinte interimar, o alegere cat se poate de buna

Senatorul PSD Mihai Fifor a declarat ca este imperios necesar ca PSD sa intre intr-o noua etapa si a afirmat ca presedintele interimar Marcel Ciolacu este o alegere cat se poate de buna.

Mihai Fifor, dupa ce Eugen Teodorovici l-a facut sobolan: Un moment impetuos. E nevoie si de oameni impetuosi in politica romaneasca

Fostul secretar general al PSD Mihai Fifor sustine ca este nevoie de oameni impetuosi in politica romaneasca, asa cum este Eugen Teodorovici, si ca nu este suparat pe acesta, desi are un temperament vulcanic si uneori un limbaj colorat. Fifor a reactionat astfel dupa ce marti seara, dupa sedinta CEx in care conducerea partidului a demisionat, Eugen Teodorovici l-ar fi cautat intreband unde este sobolanul. De asemenea, Mihai Fifor, omul de casa al Vioricai Dancila, s-a repliat repede, laudandu-l pe noul lider al PSD, Marcel Ciolacu, un om cu foarte multa experienta politica.

Ce ii raspunde Mihai Fifor lui Eugen Teodorovici, dupa ce l-a facut sobolan

Senatorul PSD Mihai Fifor sustine ca este nevoie de oameni impetuosi in politica romaneasca, asa cum este Eugen Teodorovici, precizand ca nu este suparat pe acesta, desi are un temperament vulcanic si.

MIHAI FIFOR: Votul a aratat ca exista multe resentimente impotriva PSD

Mihai Fifor, secretarul general al PSD, a afirmat azi, printr-o postare pe reteua sociala Facebook, ca rezultatul votului la alegerile prezidentiale din acest an a fost cauzat de resentimentele impotriva Partidului Social Democrat.

Mihai Fifor, secretar general al PSD: Romanii au votat raul cel mai mic

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, isi indeamna colegii din partid sa analizeze semnificatia vo.

Mihai Fifor: Florin Citu ne arata cat de prost pregatit este!

Fostul secretar general al PSD, Mihai Fifor, sustine ca politicile aplicate de ministru de Finante, Florin Citu, favorizeaza marile corporatii si defavorizeaza angajatii, iar in final se va ajunge ca oamenii.

Digi 24: Scandal dupa sedinta CEx. Eugen Teodorovici a intrat in birou peste Mihai Fifor: Unde e sobolanul ala?

Fostul presedinte executiv al PSD, Eugen Teodorovici, a avut o reactie dura la adresa lui Mihai Fifor, dupa sedinta CEx de marti seara. Deranjat ca Fifor a declarat despre el ca si-ar fi dat demisia, Teodorovici a iesit din biroul in care se afla, sa il caute pe Mihai Fifor. Unde e sobolanul ala?, intreba pe holurile partidului, Eugen Teodorovici.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2314 seconds )