Libnet.ro
UNICEF

22:45

Scandal cu Nicolae Bacalbasa in Parlament, dupa ce a facut o asociere intre o expresie nazista si Klaus Iohannis: Sunteti o rusine pentru Romania!

Antena3 Antena3,
Scandal cu Nicolae Bacalbasa in Parlament, dupa ce a facut o asociere intre o expresie nazista si Klaus Iohannis: Sunteti o rusine pentru Romania!

Deputatul minoritatii germane Ovidiu Gant a criticat, miercuri, afirmatiile din plen ale deputatului PSD Nicolae Bacalbasa, spunandu-i acestuia ca nu are ce cauta in Parlament pentru ca a folosit terminologia. continuă pe Antena3

Ce inseamna untermensch, termenul folosit de Nicolae Bacalbasa la adresa unui coleg din Parlament

Un nou scandal a izbucnit in Parlament, dupa ce deputatul PSD Nicolae Bacalbasa i s-a adresat unui coleg cu termenul untermensch, folosit de nazisti pentru a descrie oameni inferiori non-arieni. Ovidiu Gantz, deputat din partea grupului Minoritatilor, l-a acuzat pe Bacalbasa ca incearca sa discrediteze etnia germana si pe presedintele Klaus Iohannis. Termenul untermensch era .

Rares Bogdan, dupa derapajul lui Nicolae Bacalbasa: `Mizerabilii trebuie scosi de la putere cat mai repede, cu suturi in fund`

Rares Bogdan, prim-vicepresedintele PNL, l-a criticat in termeni duri pe Nicolae Bacalbasa, dupa ce deputatul PSD i s-a adresat colegului sau de la USR, Stelian Ion, cu un termen nazist. Nu se poate.

VIDEO Scandal in plenul Camerei Deputatilor dupa ce Bacalbasa a folosit termenul nazist untermensch la adresa unui deputat USR

Deputatul PSD Nicolae Bacalbasa a provocat din nou scandal in plenul Camerei Deputatilor, dupa ce i s-a adresat deputatului USR Stelian Ion cu termenul untermensch, folosit de nazisti pentru non-arieni. Afirmatiile acestuia au provocat furia deputatului Ovidiu Gant din partea grupului minoritatilor, care i-a spus lui Bacalbasa ca este o rusine pentru Romania si pentru Parlament.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2321 seconds )