Libnet.ro
UNICEF

01:05

Scandal la nivel inalt. Alexandru Rafila contrazice tot ce a spus Ludovic Orban

Playtech Playtech,
Scandal la nivel inalt. Alexandru Rafila contrazice tot ce a spus Ludovic Orban

Asa cum era de asteptat, declaratiile facute de Ludovic Orban duminica seara conform carora adolescentii sunt raspandaci de virus nu au ramas fara raspuns. Alexandru Rafila, reprezentantul Romaniei la Organizatia Mondiala a Sanatatii, il contrazice pe premierul Romaniei. Alexandru Rafila, despre raspandirea coronavirusului printre copii si adolescenti Dupa declaratiile facute de Ludovic Orban legate de . continuă pe Playtech

Reactia neastepta a lui Alexandru Rafila cu privire la noile restrictii din Romania. Cu ce masura nu este de acord

Reprezentantul Romaniei la OMS se arata multumit de noile masuri de restrictie adoptate de autoritati pentru urmatoarele 30 de zile. Cu toate acestea, Alexandru Rafila pare a fi in dezacord cu una dintre acestea, afirmand ca va avea efecte negative asupra societatii. Romania, bilant negru al cazurilor de COVID-19 Tara noastra traveseaza una dintre cele .

Medicul Alexandru Rafila, despre masurile luate de autoritati: De 30 de ani construim autostrazi si spitale si inca nu le avem Solutia propusa de reprezentantul Romaniei la OMS

Alexandru Rafila, reprezentantul Romaniei la Organizatia Mondiala a Sanatatii, este de parere ca masurile pentru controlul pandemieitrebuie sa fie preventivesi sa aiba un impact cat mai mic.

Alexandru Rafila, despre noile restrictii: Scoala exclusiv online nu ofera suficienta invatare si dezvoltare

Restrictiile de circulatie pe timpul noptii si decalarea programului de lucru in institutii si firme sunt masuri apreciate de reprezentantul Romaniei la OMS, Alexandru Rafila. Acesta este mai retinut in privinta inchiderii scolilor, pentru ca vor fi consecinte asupra acestei generatii.

Alexandru Rafila considera carantina ineficienta si preconizeaza 20.000 de cazuri COVID-19, zilnic, in decembrie: Crestere va mai continua, indiferent de ce masuri se vor lua

Medicul Alexandru Rafila arata scepticism in ceea ce priveste eficienta noilor restrictii propuse de Guvern, pentru a limita raspanirea noului coronavirus. Reprezentantul Romaniei la Organizatia Mondiala.

Alexandru Rafila, despre explozia cazurilor de COVID-19: Aceasta crestere va mai continua, indiferent de ce masuri se vor lua zilele urmatoare!

Reprezentantul Romaniei la Organizatia Mondiala a Sanatatii, Alexandru Rafila, a vorbit in exclusivitate la Antena 3, despre cresterea alarmanta a numarului de infectari cu COVID-19. Medicul spune ca indiferent de ce masuri se vor lua in urmatoarele zile, aceasta crestere va mai continua.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2293 seconds )