Libnet.ro
UNICEF

21:45

Scandal in Parlament! AUR sesizeaza Curtea Constitutionala! Soarta lui Orban, la mana CCR

Antena3 Antena3,
Scandal in Parlament! AUR sesizeaza Curtea Constitutionala! Soarta lui Orban, la mana CCR

Mandatul lui Ludovic Orban in fruntea Camerei Deputatilor sta in mainile judecatorilor de la Curtea Constitutionala. Cei de la AUR au anuntat ca vor sesiza Curtea Constitutionala cu privire la modul in care s-a desfasurat sedinta in care a fost ales Ludovic Orban in aceasta functie. continuă pe Antena3

E out din Parlament! AUR a facut anuntul chiar in aceasta dimineata. E acuzat de tentativa de omor

Dupa aparitia aliantei AUR pe scena politica, dupa alegerile parlamentare, au existat voci care au acuzat componenta partidului. Conform acestora, unii din membrii aliantei, aflati pe listele parlamentare, ar fi avut de-a face cu represaliile din Decembrie 1989. Printre cei vizati se afla si Francisc Toba, ales ca parlamentar in circumscriptia Brasov. Francisc Toba are .

Curtea Constitutionala a suspendat abrogarea legii miliardului

Curtea Constitutionala a suspendat actiunea legii prin care a fost abrogata asa zisa lege a miliardului, pana la solutionarea in fond a cauzei. Decizia vine urmare a admiterii unei sesizari depuse de deputatii Pro Moldova, Andrian Candu si Vladimir Cebotari, transmite IPN.

Curtea Constitutionala a respins cererea de suspendare a legii prin care limba rusa obtine statut special pe teritoriul Republicii Moldova

Curtea Constitutionala a Republicii Moldova a respins marti, 22 decembrie, cererea deputatilor Maria Ciobanu si Dinu Plingau privind suspendarea legii adoptate de coalitia neoficiala PSRM-Sor, prin care limba rusa devine limba de comunicare in relatia cu statul, la fel ca si limba romana.

Cum isi argumenteaza Curtea Constitutionala decizia prin care Florin Iordache a ramas la sefia Consiliului Legislativ

Evaluarea bunei reputatii morale si profesionale privind numirea fostului deputat PSD Florin Iordache - artizan al modificarii legilor justitiei si al celebrei Ordonante 13 - in functia de presedinte al Consiliului Legislativ revine in mod exclusiv Parlamentului, iar Curtea Constitutionala nu se poate erija in controlorul deciziei Legislativului. Astfel motiveaza CCR decizia din 18 noiembrie, cand a respins sesizarile PNL si USR privind numirea lui Iordache la sefia Consiliului Legislativ.

Curtea Constitutionala a suspendat legea care vizeaza competenta ANI

Curtea Constitutionala a admis cererea de suspendare a actiunii Legii nr. 244 din 16 decembrie 2020) pentru modificarea unor acte normative proiectul nr. 495 din 4 decembrie 2020) care vizeaza inclusiv competenta Autoritatii Nationale de Integritate ANI) si modul in care poate fi exercitata aceasta, transmite IPN.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )