Libnet.ro
UNICEF

04:40

Scandal in Parlament pe Legea Vaccinarii. La ce presiuni sunt supusi cei care sustin imunizarea obligatorie

Playtech Playtech,
Scandal in Parlament pe Legea Vaccinarii. La ce presiuni sunt supusi cei care sustin imunizarea obligatorie

Legea privind Vaccinarea Obligatorie a trecut de Senat si urmeaza sa fie dezbatuta in plenul Camerei Deputatilor, care este for decizional. Parlamentarii din Camera sunt acum presati de antivaxeri sa nu voteze legea. Deputatii au primit deja sute de mesaje prin care li se cere acest lucru, in numele poporului, urmas al lui Decebal, sa . continuă pe Playtech

Legea Vaccinarii a trecut de Comisia de Sanatate.Nevaccinarea copiilor nu va fi sanctionata, insa parintii au obligatia de se informa

Legea Vaccinarii a primit, luni, raport de admitere in Comisia de Sanatate din Parlament. Proiectul nu poate aduce insa obligativitatea vaccinarii intr-un mod coercitiv, deoarece consensul politic a fost obtinut pe o forma care nu prevede asta, ci doar recomandarea vaccinarii cu serurile prevazute in Calendarul National de Vaccinare.

Legea Vaccinarii: in ce cazuri poti fi amendat, daca nu ti-ai vaccinat copilul

A existat, pana astazi, in stadiul de proiect, legea privind vaccinarea obligatorie. Din 2017 s-a tot incercat aprobarea lui, dar a fost scos de la sertar si dezbatut, luni, in procedura de urgenta la Comisia de Sanatate. Legea Vaccinarii: in ce cazuri poti fi amendat, daca nu ti-ai vaccinat copilul Proiectul a fost adoptat in .

Legea vaccinarii |Ce trebuie sa stie toti parintii si de ce au protestat antivaccinistii

Legea vaccinarii a intrat in procedura parlamentara. Pasi inainte s-au facut, dar miscarea antivaccin agita, din nou, spiritele. Legea vaccinarii e un proiect care parea uitat prin.

Legea Vaccinarii obligatorii dezbatuta in Comisia de Sanatate

Legea care introduce vaccinarea obligatorie este discutata astazi in Comisia de sanatate din Parlament, Camera Deputatilor fiind for decizional. Alianta Parintilor protesteaza in fata Parlamentului faata de adoptarea acestei legi.

ştiri de la Playtech

actualitate, 04:40

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )