Libnet.ro
UNICEF

01:05

Scandal in Politie dupa priveghiul lui Emi Pian: Am ajuns firma de paza a tiganilor

Antena3 Antena3,
Scandal in Politie dupa priveghiul lui Emi Pian: Am ajuns firma de paza a tiganilor

Un luptator din trupele speciale ale Politiei critica modul in care autoritatile au actionat la priveghiul lui Emi Pian, liderul clanului Duduianu injunghiat mortal in urma cu cateva zile. continuă pe Antena3

Amenda pentru Florin Salam. Ce a anuntat Marcel Vela, dupa priveghiul lui Emi Pian

Evenimentele ce s-au succedat de la momentul decesului fostului lider de clan Emi Pian, au generat tensiuni, atat in randul interlopilor, dar si in randul fortelor de ordine. Lucrurile par a exploda, avand in vedere ca totul este ca un butoi cu pulbere. Florin Salam de la priveghi la plata unei amenzi Ieri, si pana .

Scandal urias la priveghiul lui Emi Pian. Ispita Bianca Pop, conflict violent cu familia clanului Duduianu

Ispita de la Insula Iubirii a creat un adevarat scandal la priveghiul lui Emi Pian, dupa ce a fost scoasa afara de femeile Duduienilor! Aceasta este extrem de nervoasa dupa tot ce s-a intamplat. Scandal urias la priveghiul lui Emi Pian Aceasta a fost indurerata din cauza mortii interlopului Emi Pian, astfel ca a decis .

EXCLUSIV Ce a patit Florin Salam noaptea trecuta la priveghiul lui Emi Pian. A durat ore in sir

Ieri toata ziua si pana noaptea tarziu a fost mare vanzoleala la vila lui Emi Pian din Rahova, la priveghiul acestuia. Multa lume dar si foarte multa politie a putut fi vazuta aseara in cartierul bucurestean. Dupa multe ore de cantat i s-a facut rau Printre multitudinea de oameni prezenti la prima zi de priveghi .

S-a intamplat azi-noapte, la priveghiul lui Emi Pian! Gestul care i-a uluit pe toti cei prezenti

Ieri a fost o zi grea pentru familia, apropiatii si prietenii lui Florin Mototolea, zis Emi Pian. A fost prima zi de priveghi, iar curtea casei din Rahova a fost plina de lume. A fost o zi grea si pentru politie, avand in vedere escaladarea tensiunilor, dupa evenimentele dramatice ce au dus la decesul lui .

Jandarmeria imparte masti si dezinfectant la priveghiul interlopului Emi Pian (VIDEO)

Politia Romana a ajuns in slujba interlopilor. In loc sa sa ia masuri impotriva clanurilor, Jandarmeria le-a distribuit masti si gel antibacterian celor aflati la priveghiul lui Emi Pian. Jandarmii au montat si.

Cine a aparut la priveghiul lui Emi Pian. Multi au fost socati sa il vada chiar acolo

Telenovela mortii lui Emi Pian pare-se ca i-a o alta intorsatura, in lumina unor noi informatii aparute recent in presa, dar despre asta si despresurprizele zilei de ieri, in articolul de mai jos. Din arest la priveghiul lui Emi Pian Cu aproape o luna in urma doua personaje importante din Clanul Duduienilor intrau pentr 30 .

Urmeaza macelul! Ce se intampla cu Duduienii, dupa moartea lui Emi Pian

Moartea lui Emi Pian a dat cursul unui adevarat razboi in lumea interlopa, atfel ca dupa priveghi a avut loc chemarea la razbunare: Sange pentru sange! Nici copiilor lor sa nu scape!. Si uite asa urmarile asasinarii liderului clanului Duduianu vor transforma Capitala intr-un teatru de razboi. Mai multe detalii, in continuare. Clanul Duduianu vrea .

Clanul Duduianu, mai presus de legi: suma neregulilor de la priveghiul interlopului Emi Pian, la care Politia a asistat impasibila

Moartea interlopului Emi Pian scoate la iveala mai multe nereguli ignorate de autoritati: printre altele priveghiul liderului clanului Duduianu care nu putea fi organizat, potrivit legii, la domiciliul acestuia. De parca nu ar cunoaste legea, autoritatile prezente la fata locului nu au luat nicio masura. Mai grav este ca acolo a fost joi si seful Politiei Capitalei, insa s-a comportat ca si cand nu ar cunoaste legea.

Marcel Vela, despre inghesuiala de la priveghiul lui Emi Pian: S-au dat amenzi, dar Politia nu poate intra intr-o casa fara aprobarea celui care decide in zona penala (VIDEO)

Desfasurare de forte la casa lui Emi Pian, fostul sef al clanului Duduienilor, ucis in urma cu cateva zile. Politia si Jandarmeria a impanzit zona si au montat si garduri exact ca la un protest pentru a.

Reactia lui Iohannis, dupa moartea lui Emi Pian. Ce spune presedintele despre interlopii din Romania

Presedintele Klaus Iohannis a luat cuvantul si a vorbit despre clanurile interlope aflate in plin razboi, dupa asasinarea liderului gruparii Duduianu, miercuri, in jurul orei 3:00. Seful statului, care arunca, din nou, vina pe nimeni altii decat social-democratii, a declarat ca ne confruntam cu un fenomen pe care il observam cu ingrijorare. Declaratia presedintelui, in .

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )