Libnet.ro
UNICEF

10:45

Scandal in Polonia, unde mai multe celebritati au fost vaccinate impotriva COVID-19 inaintea cadrelor medicale

Hotnews Hotnews,
 Scandal in Polonia, unde mai multe celebritati au fost vaccinate impotriva COVID-19 inaintea cadrelor medicale

Autoritatile poloneze au lansat o ancheta dupa ce la Varsovia mai multe celebritati au fost vaccinate anti-COVID-19, chiar daca in prima etapa a campaniei de vaccinare din Polonia dozele sunt destinate exclusiv membrilor personalului medical si familiilor lor, scrie agentia de presa PAP. continuă pe Hotnews

Ancheta in Polonia dupa ce mai multe vedete au fost vaccinate anti-COVID-19 inaintea medicilor. Reactia premierului

Autoritatile de la Varsovia au deschis o ancheta dupa ce mai multe personalitati nationale au fost vaccinate anti-COVID-19 inaintea membrilor personalului medical si a familiilor lor, asa cum prevede prima etapa a campaniei de vaccinare din Polonia.

POLONIA A fost lansata o ancheta dupa ce mai multe vedete au fost vaccinate anti-COVID-19

Autoritatile poloneze au lansat o ancheta dupa ce la Varsovia mai multe celebritati au fost vaccinate anti-COVID-19, chiar daca in prima etapa a campaniei de vaccinare din Polonia dozele sunt destinate exclusiv membrilor personalului medical si familiilor lor.

Vaccinarea anti-Covid in Romania: 1.586 de cadre medicale au fost vaccinate in ultima zi Numarul total al persoanelor vaccinate - 13.242

586 de cadre medicale au fost vaccinate in ultimele 24 de ore in Romania impotriva Covid-19 cu vaccinul Pfizer-BioNTech, ceea ce duce numarul total al persoanelor vaccinate la 13. 242, a informat sambata Comitetul national de coordonare a vaccinarii CNCAV). De la inceputul campaniei de vaccinare, s-au inregistrat 27 de reactii adverse comune si minore, dintre care una raportata in ultimele 24 de ore.

Vaccinarea anti-Covid in Romania: 1.367 de cadre medicale au fost vaccinate in ultima zi Numarul total al persoanelor vaccinate - 11.656

367 de cadre medicale au fost vaccinate in ultimele 24 de ore in Romania impotriva Covid-19 cu vaccinul Pfizer-BioNTech, ceea ce duce numarul total al persoanelor vaccinate la 11. 656, a informat vineri Comitetul national de coordonare a vaccinarii CNCAV). De la inceputul campaniei de vaccinare, s-au inregistrat 26 de reactii adverse comune si minore, niciuna raportata in ultimele 24 de ore.

Un numar de 11.912 persoane au fost vaccinate impotriva COVID-19 in ultimele 24 de ore. Au fost inregistrate zece reactii adverse comune si minore

Un numar de 11. 912 persoane au fost vaccinate in ultimele 24 de ore in Romania, numarul total al celor imunizati ajungand astfel la 25. 508, potrivit Comitetului National de coordonare a activitatilor privind va.

Alte 354 de persoane au fost vaccinate impotriva COVID-19 in ultimele 24 de ore

Comitetul National de coordonare a activitatilor privind vaccinarea impotriva COVID-19 CNCAV) a anuntat, duminica seara, ca alte 354 de persoane au fost vaccinate impotriva COVID-19 in ultimele 24 de ore, precizand ca programarile din aceasta zi au vizat angajatii aflati in tura sau garda.

Mai multe elemente de munitie din Al Doilea Razboi Mondial, gasite intr-o padure din Neamt

Echipa pirotehnica a Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Neamt a ridicat, dintr-o padure din comuna Brusturi, mai multe elemente de munitie datand din Al Doilea Razboi Mondial. Acestea au fost gasite de un barbat care facea cautari cu un detector de metale, care a sunat apoi la 112.

Tot mai multe cadre medicale refuza vaccinarea anti-covid-19. E ireal ce se intampla acum

Tot mai multe cadre medicale refuza vaccinarea anti-covid-19. Este ireal ce se intampla acum in SUA. La ce s-a ajuns, intr-o tara in care numarul victimelor este in crestere, cititi in articolulk de mai jos. Este socant ce se intampla in SUA, tara in care pandemia escaladeaza grav. Cadrele medcale refuza vaccinarea anti-COVID-19 Tot mai .

Cortegiu funerar fara nicio masura de distantare. Politia a dat mai multe amenzi VIDEO

In spatiul public au aparut imagini de la o inmormantare, la care au participat aproximativ 100 de persoane. Politia a dat mai multe amenzi.

Avertizare ANM. Mai multe judete, sub cod galben de vant si ceata

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis uncod galbende vant si ceata densa, valabil sambata seara, in mai multe judete din tara. Prognoza meteo. Cod galben de vant.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2533 seconds )