Libnet.ro
UNICEF

11:00

E scandal la Pro TV. A primit marea lovitura pentru prima oara in 25 de ani

Playtech Playtech,
E scandal la Pro TV. A primit marea lovitura pentru prima oara in 25 de ani

Postul de televiziune Pro TV a primit lovitura de gratie chiar de Ziua Nationala a Romaniei, 1 Decembrie. Sefilor nu le-a venit sa creada cand au auzit asta. Ce a facut postul de televiziune in ziua in care a implinit 25 de ani de emisie. E scandal la Pro TV PRO TV a primit lovitura . continuă pe Playtech

A devenit tatic pentru prima oara. Cantaretul nostru a facut anuntul fericit

Artistul Stefan Stan a devenit pentru prima oara tatic. Sotia sa, Simona, a adus pe lume primul lor copil. Cu toate ca sunt amandoi la prima experienta de acest gen, proaspetii parinti au avut grija ca sa pregateasca totul din timp. A devenit tatic pentru prima oara Astfel ca camera micutei, patutul, hainutele, lucrurile de .

Kaavan, cel mai singur elefant din lume, s-a intalnit cu un seaman de-al sau, pentru prima oara in ultimii opt ani VIDEO

Elefantul Kaavan, care traia singur si in conditii grele intr-o gradina zoologica din Pakistan, s-a intalnit marti pentru prima oara in ultimii opt ani cu un seaman de-al sau, intr-o rezervatie naturala din Cambodgia, scrie AFP.

Lovitura pentru Ungaria in favoarea Romaniei. Gigantul vine in tara noastra

Unul dintre cele mai importante nume din domeniul auto a luat decizia de a realoca o parte din productia din Ungaria si Lituania in tara noastra. Astfel, Romania a devenit hub-ul central de productie al grupului, potrivit Profit. ro. Gigantul si-a relocat o parte din productia din Unaria si Lituania in Romania Holmbergs Safety Systems, una .

UE critica dur Marea Britanie pentru graba cu care a aprobat vaccinul Pfizer Raspunsul Londrei

Uniunea Europeana a criticat Marea Britanie pentru aprobarea rapida a vaccinului PfizerBioNTech contra Covid-19, blocul comunitar spunand ca procedura sa este mai amanuntita, transmite Reuters.

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )