Libnet.ro
UNICEF

00:07

Scandal la procesul lui Liviu Dragnea, la instanta suprema, in dosarul in care este acuzat de abuz in serviciu. O femeie cu mesajul Rezist a fost scoasa din sala de judecata, dupa ce i-a cerut lui Dragnea sa isi dea demisia. Replica sefului PSD: Sunteti

România Liberă România Liberă,
Scandal la procesul lui Liviu Dragnea, la instanta suprema, in dosarul in care este acuzat de abuz in serviciu. O femeie cu mesajul Rezist a fost scoasa din sala de judecata, dupa ce i-a cerut lui Dragnea sa isi dea demisia. Replica sefului PSD: Sunteti

Inalta Curte de Casatie si Justitie au judecat, marti, un nou termen in dosarul in care seful PSD, Liviu Dragnea, este acuzat de abuz in serviciu, in dosarul privind angajarile de la Directia de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Teleorman. continuă pe România Liberă

Instanta suprema judeca, marti, un nou termen in dosarul in care seful PSD este acuzat de abuz in serviciu

Inalta Curte de Casatie si Justitie judeca, marti, un nou termen in dosarul in care seful PSD, Liviu Dragnea, este acuzat de abuz in serviciu, in dosarul privind angajarile de la Directia de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Teleorman.

ICCJ sesizeaza CCR, la cererea fostei sotii a lui Liviu Dragnea, in privinta definitiei abuzului in serviciu

ACTUALIZARE 15:50 Dragnea, catre femeia care i-a cerut demisia: Dumneavoastra doriti demisia mea din viata Liviu Dragnea, liderul PSD, a fost asteptat la iesirea din sala de judecata de la instanta suprema de mai multe persoane care aveau hartii cu mesajul Rezist, printre care si femeia care i-a cerut sa demisioneze. *ACTUALIZARE 15:33 inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) a decis, astazi, sa sesizeze Curtea Constitutionala in privinta definitiei abuzului in serviciu, la cererea fostei sotii a lui Liviu Dragnea, Bombonica Prodana * ACTUALIZARE 15:25 ICCJ cere DNA sa precizeze ce legi au fost incalcate de Dragnea si ceilalti inculpati.

Bombonica Prodana, fosta sotie a lui Liviu Dragnea, cere prag valoric pentru abuzul in serviciu

Fosta sotie a lui Liviu Dragnea, judecata pentru abuz serviciu alaturi de presedintele PSD, vrea ca instanta suprema sa sesizeze Curtea Constitutionala, invocand necesitatea introducerii unui prag valoric pentru anchetarea acestei infractiuni. Cerea va fi discutata saptamana viitoare.

Instanta suprema a respins, definitiv, cererea lui Gabriel Oprea de sesizare a Curtii Constitutionale in dosarul Limuzina

Instanta suprema a respins, luni, definitiv, cererea fostului ministru de Interne Gabriel Oprea de sesizare a Curtii Constitutionale in dosarul cheltuielilor ilegale din fondurile operative ale DIPI- Limuzina.

Dosarul lui Liviu Dragnea ajunge la CCR: Judecatorii au admis cererea fostei sotii a liderului PSD de sesizare a Curtii cu privire la definitia abuzului in serviciu

UPDATE:Dosarul lui Liviu Dragnea va ajunge la Curtea Constitutionala, dupa ce judecatorii de la inalta Curte de Casatie si Justitie au admis o sesizare in acest sens, a avocatilor fostei sotii.

Liviu Dragnea, asaltat de o femeie pe holurile iCCJ: Cred ca doriti demisia mea din viata/ imi doresc o partida de pescuit cu dumneavoastra (FOTO)

Liviu Dragnea s-a prezentat marti la sediul inaltei Curti de Casatie si Justitie la termenul din procesul in care este acuzat de instigare la abuz in serviciu. Pe holurile institutiei, o.

Liviu Dragnea, asaltat de o femeie pe holurile iCCJ: Cred ca doriti demisia mea din viata/ imi doresc o partida de pescuit cu dumneavoastra (FOTO, VIDEO)

Liviu Dragnea s-a prezentat marti la sediul inaltei Curti de Casatie si Justitie la termenul din procesul in care este acuzat de instigare la abuz in serviciu. Pe holurile institutiei, o.

Fosta sotie a lui Liviu Dragnea a cerut instantei sa sesizeze CCR in vederea introducerii unui prag al prejudiciului peste care abuzul in serviciu constituie infractiune. Bombonica Prodana este judecata pentru abuz in serviciu

Bombonica Prodana, fosta sotie a lui Liviu Dragnea, le-a cerut magistratilor Instantei Supreme, la cel mai recent termen din dosarul in care aceasta este judecata pentru de abuz in serviciu, sa sesizeze Curtea Constitutionala in legatura cu articolul din Codul Penal privind abuzul in serviciu, pe motiv ca nu exista un prag al prejudiciului sub care fapta sa nu constituie infractiune, anunta Realitatea Tv. Solicitarea Bombonicai Prodana aminteste de controversata Ordonanta de Urgenta 13 adoptata de Guvernul Grindeanu la inceputul acestui an si retrasa la presiunea strazii, dupa protestele de amploare din primele doua luni ale anului.

Deputatul social-democrat Victor Ponta: Bogdan Dumitru este, acum prietenul lui Liviu Dragnea. Sper sa nu dispara si Liviu ca Sebastian Ghita

Fostul premier al Romaniei, Victor Ponta, a declarat, la Parlament, ca a observat faptul ca Liviu Dragnea este prieten cu Bogdan Diaconu, exprimandu-si totodata speranta ca liderul social-democratilor nu va disparea precum Sebastian Ghita.

Fosta sotie a lui Liviu Dragnea a cerut sesizarea CCR privind definitia abuzului in serviciu

Avocatul fostei sotii a lui Liviu Dragnea, Bombonica Prodana, a solicitat marti judecatorilor de la inalta Curte de Casatie si Justitie sa sesizeze Curtea Constitutionala pentru a clarifica o sintagma.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2325 seconds )