Libnet.ro
UNICEF

13:45

Scandal in PSD! Teodorovici, la cutite cu Marcel Ciolacu: Trebuie sa isi asume batalii politice

Antena3 Antena3,
Scandal in PSD! Teodorovici, la cutite cu Marcel Ciolacu: Trebuie sa isi asume batalii politice

Eugen Teodorovici l-a criticat dur liderul PSD, Marcel Ciolacu, spunand nu si-a asumat batalii politice si ca din cauza lui partidul nu reuseste sa acumuleze capital electoral. continuă pe Antena3

Marcel Ciolacu: Motiunea de cenzura impotriva Guvernului Orban va trece cu peste 250 de voturi

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat ca motiunea de cenzura pe care PSD o va depune in Parlament impotriva Guvernului Orban, va trece cu peste 250 de voturi.

Marcel Ciolacu, catre Orban: Va deranjeaza ca s-a aflat cum ati jefuit bugetul public sub umbrela starii de urgenta

Vorbe dure aruncate in plenul Parlamentului! Marcel Ciolacu, liderul PSD si al Camerei Deputatilor, i-a transmis premierului Ludovic Orban, dupa ce acesta a prezentat raportul privind deschiderea scolilor si organizarea alegerilor locale in conditii de pandemie, ca a scapat situatia de sub control si ca PSD va depune motiune de cenzura impotriva Guvernului, luni, pe 17 august.

Liberalul Florin Roman raspunde acuzatiilor lui Marcel Ciolacu: Serios? Adrian Nastase si Liviu Dragnea ai cui presedinti au fost?

Liderul deputatilor PNL, Florin Roman, a reactionat dupa ce liderul PSD, Marcel Ciolacu, a acuzat guvernarea PNL ca a aruncat tara in haos, a pierdut controlul in lupta cu epidemia de coronavirus si ca a.

Fostul premier Grindeanu reintra in politica alaturi de Marcel Ciolacu

Fostul premier Sorin Grindeanu a anuntat ca revine in politica, in cadrul PSD, alaturi de Marcel Cio.

Gabriela Firea, Olguta Vasilescu si Mihai Tudose, intre cei 14 lideri PSD care vor face parte din echipa lui Marcel Ciolacu

Se apropie data la care social-democratii isi vor alege noua conducere 22 august. Se pare ca seful interimar al PSD si-a format dja echipa cu care vrea sa reformeze partidul, cum cuma anuntat chiar el.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )