Libnet.ro
UNICEF

9 Mai.

Scandal pe scena politica. Ludovic Orban ar putea fi dat afara din Guvern! Prima sa reactie

Antena3 Antena3,
Scandal pe scena politica. Ludovic Orban ar putea fi dat afara din Guvern! Prima sa reactie

Ludovic Orban acuza Partidul Social Democrat de iresponsabilitate in ceea ce priveste depunerea motiunii de cenzura. Potrivit premierului, Guvernul si-a facut datoria cu varf si indesat. continuă pe Antena3

Ludovic Orban: in aproape nicio alta tara nu cresc veniturile in aceasta perioada. Noi majoram alocatiile cu 20%, ajungand sa se dubleze in iulie 2022, si pensiile cu minim 10% (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a facut, sambata, noi precizari cu privire la majorarile de pensii si alocatii din Romania, ocazie cu care a sustinut ca demersul vine in contrast cu trendul global, avand in vedere.

Ludovic Orban, despre motiunea de cenzura promisa de PSD: Arata iresponsabilitatea acestui partid. Guvernul si-a facut datoria fata de Romania cu varf si indesat, iar PNL e gata sa castige si localele, si generalele (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban este de parere ca motiunea de cenzura promisa de PSD arata iresponsabilitatea acestui partid. PNL, spune prim-ministrul, este pregatit sa castige alegerile locale si parlamentare, du.

Ludovic Orban: PNL a validat intelegerea unei colaborari loiale cu partenerii de la USR-PLUS si formula comuna pentru Capitala. Obiectivul nostru fundamental, sa eliberam Bucurestiul de sub dominatia PSD (VIDEO)

Ludovic Orban, premierul Romaniei si liderul PNL, a anuntat ca liberalii au validat, in cadrul Biroului Politic National de sambata, intelegerea unei colaborari loiale cu partenerii de la USR-PLUS si.

Schimbare uriasa in sistemul medical, de la 1 august. Ludovic Orban: Niciun manager nu va mai putea sa invoce acest motiv!

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca niciun manager de spital nu va mai putea invoca lipsa de personal, dupa ce sambata au intrat in vigoare zeci de detasari in sistemul medical pentru a suplini lipsa de personal din DSP-uri, spitale, sectii ATI si servicii de ambulanta.

Programul teraselor ar putea fi redus in Capitala si alte judete! Ludovic Orban: inchiderea lor la ora 23.00 le va face bine oamenilor

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta, condus de Ludovic Orban, discuta sambata, daca este necesara sau nu reducerea programului teraselor. Este vorba atat despre destinatii de vacanta, precum litoralul si zonele de munte, dar si Bucurestiul.

Surse. Ludovic Orban e dispus sa renunte la Dan Cristian Popescu pentru o alianta cu USR-PLUS. Discutie decisiva cu Barna

Liderul PNL Ludovic Orban ar fi dispus sa renunte la Dan Cristian Popescu candidatul PNL la Sectorul 2) pentru a parafa o intelegere cu Alianta USR-PLUS in Capitala, sustin surse din conducerea PNL pentru Adevarul. Obiectivul lui Orban este eliberarea Capitalei din ghearele PSD. De asemenea, Ludovic Orban va inlocui si candidatul PNL la Sectorul 5. Dan Barna si Ludovic Orban vor avea astazi o noua runda de negocieri.

PNL si USR-PLUS au batut palma. Ludovic Orban: Bataia de joc la adresa bucurestenilor trebuie sa ia sfarsit Dan Barna: O zi istorica pentru Capitala Nicusor Dan: Proiectul mare, construirea noului Bucuresti

Presedintele PNL, Ludovic Orban, si omologul sau de la USR, Dan Barna, dar si Dragos Tudorache de la PLUS au sustinut o conferinta de presa comuna, care a marcatfinalul negocierilor dintre formatiuni.

LUDOVIC ORBAN: Nerespectarea regulilor de protectie sanitara trebuie sanctionata

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca nerespectarea regulilor de protectie sanitara trebuie sanctionata in conformitate cu prevederile legale, iar cei care nu le respecta se pun pe ei in pericol, dar ii pui si pe cei din familie, pe apropiati sau pe colegi.

Premierul Ludovic Orban: Restrictiile de orar, valabile pentru toate tipurile de evenimente de la terase (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a subliniat, sambata, ca restrictiile de orar vor fi valabile pentru toate tipurile de evenimente care se organizeaza la terase. Prim-ministrul a adaugat, tot atunci, ca va avea loc o.

LUDOVIC ORBAN: Apreciez modul in care credinciosii musulmani au respectat masurile de limitare a raspandirii virusului

Premierul Ludovic Orban transmite comunitatii musulmane din Romania cele mai calde urari de sanatate, pace si implinire spirituala cu ocazia sarbatorii Kurban Bayram - Sarbatoarea Sacrificiului.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 9 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,233 seconds )