Libnet.ro
UNICEF

23:01

Scandal sexual cu un demnitar din Guvernul Romaniei! Secretar de stat, acuzat de hartuire de catre o minora

Antena3 Antena3,
Scandal sexual cu un demnitar din Guvernul Romaniei! Secretar de stat, acuzat de hartuire de catre o minora

Scandal sexual cu un demnitar din Guvernul Romaniei! Un secretar de stat din ministerul Culturii este acuzat ca a hartuit sexual o minora de 17 ani. Dosarul pe numele lui Cosmin Marcovici este la parchet, in mainile procurorilor. Tanara sustine ca ar fi fost hartuita sexual si persecutata, din cauza ca nu a cedat avansurilor, pe vremea cand actualul secretar de stat era director al Operei Nationale din Iasi. continuă pe Antena3

Mugur Isarescu, gata sa renunte dupa 50 de ani de cariera. Ce mesaj are pentru Guvernul Romaniei

In decembrie, anul trecut, Ministrul Muncii, Violeta Alexandru anunta eloborarea un proiect de lege care va restrange situatiile actuale de cumul al pensiei cu salariul in sistemul bugetar. Proiectul urma sa fei transmis premierului Orban si membrilor Guvernului, pentru a decide daca va fi promovat in mod oficial la nivel de act normativ, au declarat .

Scandal sexual in fotbalul spaniol: Antrenorul lui Malaga, suspendat dupa aparitia unei inregistrari indecente

Aflata intr-o criza a rezultatelor teribila, clubul spaniol Malaga este acum in centrul unui scandal in care nu ar fi dorit sa fie atras vreodata.

Deputatul USR Claudiu Nasui taie 7 cifre din bugetul Romaniei pentru a-l compara cu cel al unei familii: Ce am spune despre o astfel de familie? Este responsabila?

Bugetul statului este plin de cifre atat de mari incat nu mai intelegem nimic din ele, spune deputatul USR, Claudiu Nasui. Acesta face o comparatie intre bugetul public si cel al unei familii: Ce am spune despre o astfel de familie? Este responsabila?.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1993 seconds )