Libnet.ro
UNICEF

00:07

Scandal in Statele Unite, dupa ce administratia Trump a reautorizat importul de trofee de elefanti

Adevărul Adevărul,
Scandal in Statele Unite, dupa ce administratia Trump a reautorizat importul de trofee de elefanti

Administratia Donald Trump si-a atras un val de critici din partea asociatiilor de protejare a animalelor dupa ce i-a reautorizat joi pe vanatori sa aduca in Statele Unite trofeele de elefanti ucisi in Zimbabwe si Zambia, relateaza AFP. continuă pe Adevărul

Un CEO roman al unei companii aerospatiale din Statele Unite a fost arestat pentru frauda

CEO-ul roman al unei companii din New Mexico, Dumitru Popescu, care a ajuns in centrul atentiei in Statele Unite dupa ce a dezvoltat un vehicul electronic zburator, a fost arestat sub acuzatii de frauda si deturnare de fonduri, relateaza The Associated Press.

inalta Curte a decis: Dinu Pescariu poate pleca in Statele Unite de sarbatori

Fostul tenismen Dinu Pescariu ar putea petrece sarbatorile de iarna in Statele Unite ale Americii. Si nu oriunde, ci in Miami. Asta dupa ce judecatorii de la Curte Suprema au decis ca acesta.

Rusia spune ca Statele Unite acopera Statul Islamic in Siria

Statele Unite asigura acoperirea trupelor Statului Islamic in Siria si doar se preface ca lupta impotriva terorismului in Orientul Mijlociu, a spus, marti, ministrul rus al Apararii, relateaza Reuters.

Rusia acuza Statele Unite ca ofera sustinere organizatiei teroriste Stat Islamic. Ce dovezi ar avea Moscova

Rusia a obtinut dovezi care confirma ca alianta internationala coordonata de Statele Unite ofera sustinere retelei teroriste Stat Islamic, pentru a o utiliza ca instrument in tentativele de atingere a.

Trump Jr. a facut publice schimburile de mesaje avute cu WikiLeaks, in urma unor dezvaluiri de presa

Luat in vizor pentru intretinerea unor contacte secrete cu WikiLeaks, fiul cel mare al liderului de la Casa Alba Donald Trump a publicat mesajele pe care le-a schimbat cu acest grup care a militat impotriva lui Hillary Clinton in timpul campaniei prezidentiale de anul trecut din Statele Unite.

Statele Unite: fostii lideri de la Casa Alba vor avea pensii mai mici

Camera Reprezentantilor a votat luni o lege ce prevede reducerea pensiilor si avantajelor federale de care beneficiaza fostii presedinti ai Statelor Unite.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2063 seconds )