Libnet.ro
UNICEF

22:15

Scandal la summit-ul european oragnizat de presedintele Klaus Iohannis la Sibiu. Trei proteste vor avea loc joi, chiar in centrul orasului

Antena3 Antena3,
Scandal la summit-ul european oragnizat de presedintele Klaus Iohannis la Sibiu. Trei proteste vor avea loc joi, chiar in centrul orasului

Scandal la summit-ul european oragnizat de presedintele Klaus Iohannis la Sibiu. Trei proteste vor avea loc, joi, la Sibiu in ziua in care sefii de stat si de guvern participa la Summitul Uniunii Europene,. continuă pe Antena3

Presedintele Klaus Iohannis, mesaj pentru jurnalisti: Aveti sprijinul meu deplin!

Presedintele Klaus Iohannis le-a transmis, vineri, un mesaj jurnalistilor, cu ocazia Zilei Mondiale a Libertatii Presei. intr-un mesaj publicat pe Twitter, seful statului i-a asigurat pe reprezentantii.

Orban: Mai multi lideri PPE si presedintele Klaus Iohannis, invitati la Biroul Executiv al PNL din 8 mai

Presedintele PNL Ludovic Orban a declarat luni ca Biroul Executiv al partidului se va reuni miercuri la Sibiu, in cadrul acestuia fiind invitati lideri PPE, printre care si presedintele formatiunii, Joseph Daul, dar si presedintele Romaniei, Klaus Iohannis.

Saptamana de foc in razboiul Viorica Dancila-Klaus Iohannis

Se anunta o saptamana de foc in razboiul dintre premierul Viorica Dancila si presedintele Klaus Iohannis. Viorica Dancila nu a fost invitata de Klaus Iohannis la Summitul de la Sibiu de la sfarsitul.

Klaus Iohannis, tur de forta in campanie. Planul de ultima ora al Presedintelui

Presedintele Klaus Iohannis va merge la mitingurile PNL din Bucuresti si din tara. Cu o zi inainte de summitul european, presedintele va participa la o sedinta a Biroului Executiv al PNL, organizata chiar la.

Klaus Iohannis participa la Conferinta The State of The Union, de la Florenta: Cu cine se va intalni seful statului in Italia

Presedintele Klaus Iohannis participa vineri, in Italia, la Conferinta The State of The Union, organizata de Institutul Universitar European de la Florenta, potrivit unui comunicat de presa al.

Ce il deranjeaza pe Klaus Iohannis la televizor

Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca atat presa, cat si politicienii contribuie la demonizareaUE. Daca deschizi astazi un ziar sau te uiti la televizor, uneori auzi si vesti bune, dar,.

Reactia judecatorului CCR inlocuit de Klaus Iohannis

Numire controversata facuta de presedintele Klaus Iohannis la Curtea Constitutionala. Seful Statului a semnat decretul de numire in functia de judecator la Curtea Constitutionala pentru Simina Tanasescu.

Cine este Simina Tanasescu, desemnata de Klaus Iohannis judecator la CCR

Simina Tanasescu va ocupa, din 9 iunie, functia de judecator al CCR. Ea a fost numita de presedintele Klaus Iohannis, iar decretul prin care a dobandit aceasta functie a fost semnat deja de seful statului. Simina Tanasescu ajunge judecator al Curtii Constitutionale, in locul lui Petre Lazaroiu, al carui mandat expira pe 2 iunie. El [] .

Klaus Iohannis a semnat decretul: Simina Tanasescu, numita in functia de judecator la Curtea Constitutionala

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, luni, decretul prin care Elena-Simina Tanasescu este numita in functia de judecator la Curtea Constitutionala, potrivit unui comunicat de presa al Administratiei.

Klaus Iohannis a numit-o Simina Tanasescu judecator la CCR. Cui ii ia locul fosta consiliera a presedintelui

Presedintele Klaus Iohannis o propune pe fosta sa consiliera pe probleme juridice, Simina Tanasescu, pentru un post de judecator la Curtea Constitutionala a Romaniei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2363 seconds )