Libnet.ro
UNICEF

10:30

Scandal urias din cauza lui Cristian Pomohaci. A fost dat afara dintr-un concert: Aveam informatii ca se va da cu oua in el

Antena3 Antena3,
Scandal urias din cauza lui Cristian Pomohaci. A fost dat afara dintr-un concert: Aveam informatii ca se va da cu oua in el

Este scandal urias intr-o comuna din judetul Galati, dupa ce primaria l-a invitat pe Cristian Pomohaci sa cante la o sarbatoare organizata de ziua localitatii. Primaria se lauda de cateva zile cu. continuă pe Antena3

Scandal URIAS din cauza lui Cristian Pomohaci: Afara din concert! Detalii HALUCINANTE

Scandal urias intr-o comuna din judetul Galati, dupa ce primaria l-a invitat pe Cristian Pomohaci sa cante la o sarbatoare organizata de ziua localitatii. Edilii se lauda de cateva zile cu invitatii.

Cristian Pomohaci, scos de pe afisul unui concert dintr-o comuna galateana, din cauza localnicilor nemultumiti. Acestia ar fi vrut sa l atace cu oua pe scena

Cristian Pomohaci a fost scos din programul unui spectacol care va avea loc duminica intr-o comuna galateana, in urma protestului localnicilor. Decizia a fost luata in conditiile in care prin sat circulau zvonuri conform carora fostul preot urma sa fie atacat cu oua in timpul spectacolului, relateaza Mediafax.

Fostul preot Cristian Pomohaci, urmarit penal pentru o evaziune fiscala de 30.000 de euro

Fostul preot Cristian Pomohaci a fost audiat, miercuri dimineata, la sediul Parchetului General, acesta fiind urmarit penal pentru o evaziune fiscala de 30. 000 de euro dupa ce nu a declarat venituri de 150. 000 de euro obtinute din inchirierea a 11 imobile pe care le detine.

Cristian Pomohaci, audiat la Parchetul General. Ce au decis procurorii in cazul fostului preot (VIDEO)

Cristian Pomohaci s-a prezentat miercuri dimineata la Parchetul General. Cel mai probabil, fostul preot a fost chemat in dosarul in care este acuzat de infractiuni de racolare de minori in scopuri.

Fostul preot Cristian Pomohaci, cercetat penal pentru evaziune fiscala

Fostul preot Cristian Pomohaci este cercetat penal pentru evaziune fiscala de catre procurorii Parchetului General care il acuza ca ar fi inchiriat unsprezece imobile si ar fi declarat venituri mai mici decat.

Fostul preot Cristian Pomohaci, audiat la Parchetul General. Ar fi vizat intr-un nou dosar

Fostul preot Cristian Pomohaci a venit, miercuri dimineata, la sediul Parchetului General, pentru a fi audiat. Potrivit unor surse judiciare, este vorba despre un dosar nou, in care ar fi vizat preotul. Acesta.

Investitorii au taxat statul la ultimele licitatii de titluri de stat, din cauza informatiilor privind Pilonul II

Statul s-a imprumutat mai scump la titlurile pe termen scurt si mediu, cu 20-30 puncte de baza, iar la unele licitatii ofertele au fost respinse din cauza ca investitorii au cerut randamente mai mari, in urma informatiilor aparute cu privire la Pilonul II de pensii, sustine Dragos Neacsu, CEO la Erste Asset Management si vicepresedinte al Romanian Business Leaders.

Hyeon Chung, forfait pentru Roland Garros din cauza unei accidentari

Tenismanul sud-coreean Hyeon Chung, semifinalist la Australian Open, a fost nevoit sa se retraga din turneul de la Roland Garros 27 mai - 10 iunie), al doilea Grand Slam al anului, din cauza unei accidentari la glezna, relateaza Reuters.

Circulatie oprita pe banda de urgenta a Autostrazii Soarelui, la km 17, din cauza ridicarii placilor de beton

Circulatia este oprita pe banda de urgenta si partial pe prima banda a sensului de mers Constanta catre Bucuresti, la kilometrul 17 al Autostrazii A2, din cauza ridicarii placilor de beton din componenta carosabilului, anunta centrul Infotrafic.

Un copil de trei ani a murit la Iasi din cauza rujeolei. Numarul deceselor a crescut la 55

Un copil de trei ani din Iasi a murit din cauza rujeolei, iar numarul celor care si-au pierdut viata din cauza acestui virus a ajuns la 55. Conform Centrului National de Supraveghere si Control al Bolilor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )