Libnet.ro
UNICEF

23:00

Scandal urias intre doua familii din Neamt, dupa un denunt la 112 despre nerespectarea carantinei

Antena3 Antena3,
Scandal urias intre doua familii din Neamt, dupa un denunt la 112 despre nerespectarea carantinei

Opt persoane dintr-o localitate din judetul Neamt s-au luat la bataie. Scandalul a pornit de la banuiala ca o familie a anuntat autoritatile ca o alta nu respecta masurile de restrictie impuse pe perioada starii de alerta. continuă pe Antena3

Accident grav pe Autostrada Soarelui intre doua tiruri. Unul dintre vehicule a fost cuprins de flacari (VIDEO)

Doua tiruri s-au ciocnit joi dimineata pe A2, la kilometrul 26,pe sensul catre litoral, iar in urma ciocnirii violente unul dintre vehiculele de mare tonaj a izbucnit in flacari, pe a doua banda. Din.

Doua surori din Brasov sunt cautate de Politie, dupa ce au disparut de acasa. Daca le-ati vazut, sunati la 112!

Doua surori de 15 si 12 ani din Brasov sunt cautate de Politie, dupa ce au plecat de acasa si nu s-au mai intors. Ambele fete au telefoanele inchise.

Coronavirus la inca doua abatoare din Germania. Circa 1.500 de angajati urmeaza sa fie testati Jurnalistii germani noteaza ca Romania cere conditii mai bune de munca in industria carnii

Autoritatile germane au depistat noi cazuri de coronavirus la inca un abator, la care lucreaza peste 1. 500 de oameni. Este vorba despre o afacere din Essen, in districtul Cloppenburg. Acolo au fost deja testati po.

Doi dintr-o lovitura! Gigi Becali, gata sa transfere la FCSB doua vedete din Liga 1

Gigi Becali pregateste intariri pentru sezonul viitor, la FCSB. Doi dintre cei mai ravniti fotbalisti din Liga 1 ar putea ajunge la echipa care nu a mai castigat titlul de 5 ani. Un atacant si un.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2569 seconds )