Libnet.ro
UNICEF

05:45

Scandal urias intr-un mall din Capitala. Soferii, nevoiti sa plateasca 100 de lei pentru a iesi din parcare

Antena3 Antena3,
Scandal urias intr-un mall din Capitala. Soferii, nevoiti sa plateasca 100 de lei pentru a iesi din parcare

Scandal urias intr-un mall din Capitala, incheiat la Politie. Mai multi clienti sustin ca au fost pacaliti si au ajuns sa plateasca sute de lei din cauza unui aparat de taxare defect. Este vorba despre bonurile de acces in parcare, pe care aparatul ar fi imprimat gresit numerele de inmatriculare. Reprezentantii mall-ului se apara, dar nu exclud posibilitatea unei erori tehnice. continuă pe Antena3

in plin scandal legat de poluarea din Capitala, ministrul Mediului o schimba din functie pe sefa Garzii de Mediu

In plin scandal legat de poluarea din Capitala, sefa Garzii de Mediu, Gabiela Dorojan, a fost schimbata din functie. Ministrul Mediului, Costel Alexe, a anuntat ca in urma discutiei cu Dorojan au ajuns la concluzia ca este oportun ca aceasta sa nu mai ocupe functia de comisar general al Garzii Nationale de Mediu.

Scandal urias la IPJ Iasi. Sefa, sanctionata pentru injuraturi: in p*** mea, sunt comisar, nu pot munci cot la cot cu ei

Scandal urias la IPJ Iasi! Sefa Serviciului Logistic din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean, comisarul de politie Mihaela Ghimpu este acuzata ca ii injura si ii umileste pe agentii din subordine.

Imagini revoltatoare filmate intr-un mall din Suceava. Barbat tarat pe jos de agentii de paza!

Un barbat a fost tarat pe jos de agentii de paza ai unui mall din Suceava, momentul revoltator fiind filmat de un martor cu telefonul mobil.

Gabriela Firea: Problemele de trafic din Capitala nu pot fi rezolvate doar de Primarie

Edilul general, Gabriela Firea, a declarat joi ca problemele de trafic din Capitala nu pot fi rezolvate doar de Primaria Municipiului Bucuresti, pentru ca aceasta nu are in subordine, spre exemplu, Centura ocolitoare sau metroul.

Firea: Problemele de trafic din Capitala nu pot fi rezolvate doar de Primarie.

Edilul general, Gabriela Firea, a declarat joi ca problemele de trafic din Capitala nu pot fi rezolvate doar de Primaria Municipiului Bucuresti PMB), pentru ca aceasta nu are in subordine, spre exemplu, Centura ocolitoare sau metroul.

Stirile ProTV: Romanii tremura de frig in autobuzele cumparate din Turcia. Soferii au 10 grade in cabina

Autobuzele fabricate in Turcia, cumparate de multe primarii din tara, nu par o investitie tocmai inspirata. Unele vehicule nu au sistemul de climatizare adaptat conditiilor meteo de la noi, iar pasagerii tremura.

Primaria Bucuresti a montat indicatoarele ZACA in tot orasul. Din martie soferii vor fi verificati

Primaria Bucuresti a montat indicatoarele ZACA Zona de Actiune pentru Calitatea Aerului), stabilind un inel care protejeaza centrul orasului de masinile Non-Euro, Euro 1, Euro 2 si Euro 3. Asadar, soferii celor 600. 000 de masini vechi ar trebui sa isi.

NICUSOR DAN: Gabriela Firea a esuat in reducerea poluarii din Capitala

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, este vinovata pentru gradul actual de poluare a aerului din municipiul Bucuresti, a afirmat, ieri, deputatul independent Nicusor Dan, cel care isi doreste sa devina candidat unic al dreptei politice pentru Primaria municipiului Bucuresti.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2045 seconds )