Libnet.ro
UNICEF

12:30

Scandal urias in Targu Jiu. Vaduva lui Sergiu Nicolaescu vrea sa vanda cavoul familiei

Antena3 Antena3,
Scandal urias in Targu Jiu. Vaduva lui Sergiu Nicolaescu vrea sa vanda cavoul familiei

Scandal urias. Vaduva lui Sergiu Nicolaescu vrea sa vanda cavoul familiei din Targu Jiu, iar Primaria se opune. Cavoul din cimitir are o poveste lunga. A fost construit de un avocat cunoscut si donat. continuă pe Antena3

SCANDAL MONSTRU la MORMANTUL familiei lui SERGIU NICOLAESCU! Vaduva fostului regizor VREA SA VANDA CAVOUL

Un scandal urias a izbucnit la mai bine de cinci ani de la moartea regretatului Sergiu Nicolaescu. Fosta sotie a acestuia, Dana Nicolaescu, vrea sa vanda cavoul familiei din Cimitirul Municipal, situat in.

FOTO Cum arata cea mai moderna sectie a Spitalului Judetean de Urgenta Targu Jiu

Sectia de Ortopedie/Traumatologie din cadrul Spitalului Judetean de Urgenta Targu-Jiu a fost inaugurata, ieri, dupa ce s-au finalizat lucrarile de modernizare care s-au efectuat in ultimele luni.

Cinci tineri din Targu Jiu, prinsi cu droguri in masina

Patru tineri, cu varste cuprinse intre 21 si 22 de ani, si o tanara de 19 ani, toti din Targu Jiu, au fost prinsi de o patrula mixta formata dintr-un politist si un jandarm cu droguri in autoturismul in care se aflau.

Batrani din Targu Jiu inselati de un teleormanean

Trei batrani din municipiul Targu Jiu au fost pacaliti cu diferite sume de bani de catre un barbat dintr-o comuna din judetul Teleorman pe care il cunoscusera de putin timp.

SCANDAL urias la Romanii au talent: Juratii au declansat RAZBOIOUL

Un scandal de proportii a izbucnit la Romanii au talent, ca urmare a editiei de vineri, in cadrul careiaalegerea finalistilor a creat dificultatimajore pentru jurati. Pe locul doi in finala au.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )