Libnet.ro
UNICEF

10:45

Scandal la usa Regelui Mihai: Fostul print Nicolae scapa de acuzatiile de violenta, dar ramane cu plangerea de violare de domiciliu facuta de Principesa Margareta

B1 B1,
Scandal la usa Regelui Mihai: Fostul print Nicolae scapa de acuzatiile de violenta, dar ramane cu plangerea de violare de domiciliu facuta de Principesa Margareta

Nepotul Regelui Mihai, fostul print Nicolae Medforth-Mills, a scapat de acuzatiile de violenta dupa ce nici infirmierele care au grija de monarh si nici personalul Casei Regale nu a depus plangere. continuă pe B1

Scandal urias. Familia Regala: Fostul principe Nicolae a incercat sa intre cu forta in casa Regelui Mihai din Elvetia. A batut mai multe persoane

Biroul de Presa al Majestatii Sale Regelui Mihai I este autorizat sa transmita urmatorul comunicat: in seara de marti, 7 noiembrie 2017, Nicolae Medforth-Mills a facut o tentativa de violare a.

Nicolae, nepotul Regelui Mihai, a scapat de acuzatiile de lovire

Nepotul Regelui Mihai, fostul principe Nicolae, a scapat de acuzatiile de lovire, in urma scandalului de la resedinta din Elvetia a Casei Regale.

Nicolae, nepotul Regelui Mihai, a scapat de acuzatii

Nepotul Regelui Mihai, fostul principe Nicolae, a scapat de acuzatiile de lovire, in urma scandalului de la resedinta din Elvetia a Casei Regale. Informatia a fost dezvaluita de avocatul Radu.

Unde se afla acum nepotul Regelui Mihai

Nepotul Regelui Mihai, fostul principe Nicolae, a scapat de acuzatiile de lovire, in urma scandalului de la resedinta din Elvetia a Casei Regale. Informatia a fost dezvaluita, in exclusivitate la.

Cearta ca la usa Regelui. Ce-si disputa intre ei membrii Casei Regale

Casa Regala si fostul principe Nicolae sunt in plin scandal, dupa ce nepotul Regelui Mihai a incercat sa-l viziteze pe bunicul sau, aflat pe patul de moarte, dar nu a fost lasat. S-a ajuns la plangeri depuse la politie si la scrisori in care mama lui Nicolae, principesa Elena, se dezice de acesta.

Fostul principe Nicolae, nepotul Regelui Mihai, dupa scandalul cu Casa Regala: Simt ca am pierdut ceva din sufletul meu

Fostul principe Nicolae a continuat sa posteze pe Facebook fotografii care il infatiseaza alaturi de bunicul sau, Regele Mihai, insotite de mesaje emotionate. Asta dupa ce, incercarea de la inceputul saptamanii de a-si vedea bunicul, aflat intr-o stare de sanatate precara, s-a soldat cu un imens scandal.

Avocat: Fostul principe Nicolae a scapat de acuzatiile de lovire in cazul incidentului de la resedinta Regelui Mihai din Elvetia

Fostul principe Nicolae a scapat de acuzatiile de lovire in cazul incidentului de la resedinta Regelui Mihai din Elvetia, a anuntat sambata avocatul sau, Radu Enache, potrivit News. ro.

Avocat: Fostul principe Nicolae a scapat de acuzatiile de lovire in cazul incidentului de la resedinta Regelui Mihai din Elvetia

Fostul principe Nicolae a scapat de acuzatiile de lovire in cazul incidentului de la resedinta Regelui Mihai din Elvetia, a anuntat sambata avocatul sau, Radu Enache.

ULTIMA ORA: E OFICIAL! Casa Regala a anuntat LINIA DE SUCCESIUNE. Cine ii urmeaza REGELUI MIHAI (FOTO)

In contextul starii de sanatate tot mai grave a Regelui Mihai si a scandalului pe care la provocat fostul principe Nicolae la casa din Elvetia a Majestatii Sale, Casa Regala prezinta, joi, linia de.

INTERVIU exclusiv cu nepotul Regelui Mihai: Simt ca am pierdut ceva din sufletul meu

Nicolae Medforth-Mills, nepotul Regelui Mihai I, a oferit un interviu postului Antena 3, in care a afirmat ca prin incercarea de a-l vizita pe fostul suveran a dorit doar sa isi vada.

ştiri de la B1

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )