Libnet.ro
UNICEF

20:45

Scandal in USR. Unul dintre liderii partidului lanseaza acuzatii grave

B1 B1,
Scandal in USR. Unul dintre liderii partidului lanseaza acuzatii grave

Vicepresedintele USR Cristian Seidler a anuntat ca se retrage din cursa pentru sefia partidului din cauza modului de organizare a Congresului. Seidler acuza ca desemnarea delegatilor la Congres nu a fost facuta. continuă pe B1

Scandal in USR. Unul dintre candidatii la sefia partidului se retrage din cursa si acuza nereguli in organizarea Congresului

Vicepresedintele USR Cristian Seidler a anuntat luni ca se retrage din cursa pentru presedintia partidului, el acuzand faptul ca regulile referitoare la organizarea Congresului nu au fost aplicate unitar la nivelul intregii tari in sensul ca desemnarea delegatilor nu a fost facuta dupa aceleasi reguli in toate organizatiile formatiunii.

A inceput scandalul in USR! Unul dintre candidatii la sefia partidului s-a retras din cursa

A inceput scandalul in USR! Unul dintre candidatii la sefia partidului s-a retras din cursa, acuzand aplicarea neunitara a regulilor de organizare. Este vorba de vicepresedintele USR,.

DOLIU! A murit unul dintre cei mai apreciati artisti! Colegii sai de trupa sunt profund indurerati (FOTO)

Lumea muzicii este cuprinsa de durere dupa ce a murit unul dintre cei mai talentati artisti , colegii de breasla regreta ca au pierdut unul dintre stalpii formatiei, relateaza ABC.

metoo pe dos: Dupa ce a fost violata in grup, a iesit la intalnire cu unul dintre agresori (FOTO)

O femeie violata de un grup de barbati a ales sa iasa la intalnire cu unul dintre acestia dupa doi ani de la incident. Acesta ar putea fi subiectul unui film, insa este o poveste cat.

Cristian Seidler, unul dintre cei trei candidati pentru sefia USR, s-a retras din cursa. Dan Barna si Vlad Alexandrescu se bat acum pentru postul de presedinte

Vicepresedintele USR, Cristian Seidler, a anuntat luni ca renunta la lupta pentru presedintia partidului si a acuzat intr-o declaratie pentru News. ro aplicarea ne-unitara a regulilor de organizare. Levente Elek, presedintele interimar al USR dupa plecarea lui Nicusor Dan, a declarat ca regreta retragerea lui Seidler, spunand insa ca regulile au fost aplicate si la precedentul congres al partidului.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2574 seconds )