Libnet.ro
UNICEF

01:05

Scandalos! Copii impartasiti cu aceeasi lingurita, in plina pandemie de coronavirus - VIDEO

Antena3 Antena3,
Scandalos! Copii impartasiti cu aceeasi lingurita, in plina pandemie de coronavirus - VIDEO

Un gest scandalos a fost facut de un preot din localitatea Cristian, din Brasov. in plina pandemie, omul Domnului a uitat de regulile de pe Pamant si a impartasit zeci de credinciosi cu aceeasi lingurita. continuă pe Antena3

Biserica Ortodoxa, neclintita in plina pandemie de coronavirus: impartasania se va realiza cu aceeasi lingurita

Sfantul Sinod al Bisericii Ortodoxe Romane a luat act, marti, de decizia celorlalte Biserici Ortodoxe referitoare la Sfanta impartasanie, iar Patriarhia a transmis ca se va face, potrivit traditiei liturgice, dintr-un singur Potir sfintit si cu o singura lingurita sfintita.

Cum a aparut Patriarhul Daniel la un eveniment public, in plina pandemie - GALERIE FOTO

In plina pandemie de coronavirus, cand unii preoti nu au respectat masurile de protectie si au impartasit mai multi oameni cu aceeasi lingurita ori i-au chemat la slujbe, un exemplu de urmat vine de la nivel inalt in acest domeniu.

Nunta cu sute de invitati pentru fiul unui consilier local PSD din Rosiorii de Vede, in plina pandemie de coronavirus. Organizatorul petrecerii a fost amendat cu doar 3.000 de lei

Fiul lui Adrian Mirea, consilier local PSD din Rosiorii de Vede, Teleorman, a fost protagonistul unei nunti de zile mari, in ciuda pandemiei de coronavirus si a regulilor de siguranta sanitara impuse de.

Imunolog, declaratie socanta in plina pandemie! Acest secret nu il va spune absolut nimeni!

Razvan Dumitrescu a prezentat in emisiunea Subiectiv o declaratie a imunologului Radu Ciornei, care explica ce inseamna de fapt testarea pentru coronavirus.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )