Libnet.ro
UNICEF

23:30

Scandalul apei potabile din Capitala - Gabriela Firea i scrie lui Iohannis si cere ca CSAT si SRI sa clarifice controversele

Hotnews Hotnews,
 Scandalul apei potabile din Capitala - Gabriela Firea i scrie lui Iohannis si cere ca CSAT si SRI sa clarifice controversele

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, anunta ca i-a scris presedintelui Klaus Iohannis despre situatia de la Apa Nova si ca a cerut SRI si CSAT sa faca verificari pentru a lamuri afirmatiile contradictorii ale autoritatilor privind potabilitatea apei de la robinet. Firea spune ca cine a dezinformat populatia trebuie sa plateasca. Apele Romane, dupa ce Apa Nova a sustinut ca nu a fost avertizata in legatura cu poluarea de pe Arges: Apa raului s-a incadrat in parametrii pentru tratare in vederea potabilizarii. continuă pe Hotnews

Gabriela Firea intervine in scandalul apei potabile din Bucuresti: Cine a poluat raul Arges? Sa raspunda PENAL (VIDEO)

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, intervine in scandalul apei potabile din Bucuresti. Edilul a declarat, joi,ca si-a trimis corpul de control sa verifice daca a existat sau nu o poluare a raului.

Cum se apara Apa Nova in scandalul apei potabile din Bucuresti

In timp ce Ministrul Sanatatii recomanda burestenilor din sectorele 5 si 6 sa nu foloseasca sub nicio forma apa de la robinet, reprezentantii Apa Nova spun ca in urma analizelor efectuate, apa este potabila. Deci, poate fi folosita. Apa Nova anunta ca in urma analizelor efectuate in ultimele ore calitatea si potabilitatea apei produsa si [] .

Scandalul apei potabile. Gabriela Firea a trimis o scrisoare catre presedintele Iohannis, SRI si CSAT

Scandalul apei potabile din Capitala ia amploare. Gabriela Firea, primarul general al municipiului Bucuresti, a luat decizia de a transmite o scrisoare presedintelui Klaus Iohannis, Serviciului Roman de Informatii si Consiliului Superior pentru Aparare a Tarii.

Gabriela Firea, apel catre ministrul Sanatatii in SCANDALUL APEI POTABILE: Sa ne trimita toate sesizarile. Pe mine ma preocupa sanatatea bucurestenilor (FOTO)

Scandalul apei potabile din Bucuresti ia amploare. Dupa ce i-a scris presedintelui Klaus Iohannis si a sesizat SRI, primarul Gabriela Firea ii cere ministrului Sanatatii, Sorin Pintea, sa trimita la Primarie.

Gabriela Firea, apel catre ministrul Sanatatii in scandalul apei potabile: Sa ne trimita sesizarile. Pe mine ma preocupa sanatatea bucurestenilor

Scandalul apei potabile din Bucuresti ia amploare. Dupa ce i-a scris presedintelui Klaus Iohannis si a sesizat SRI, primarul Gabriela Firea ii cere ministrului Sanatatii, Sorina Pintea, sa trimita la.

Gabriela Firea, SCRISOARE catre Klaus Iohannis si RECLAMATIE la SRI, in SCANDALUL POLUARII APEI POTABILE din Bucuresti

Scandalul apei potabile din Bucuresti ia amploare. PrimarulGabriela Fireai-a transmis o scrisoare presedintelui Klaus Iohannis si a facut reclamatie la SRI pentru a se vedea daca raul Arges, din care.

Administratia Apele Romane, precizari de ULTIM MOMENT despre apa potabila din Capitala

Administratia Nationala Apele Romane a avut, joi, o prima reactie in scandalul apei potabile din Bucuresti. Reprezentantii companiei spun ca a fost vorba de o crestere temporara a concentratiei de amoniu.

Raed Arafat, despre criza APEI POTABILE din Bucuresti: Este o problema de sanatate publica

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, avertizeaza populatia Bucurestiului cu privire la apa potabila. Este o problema de sanatate publica. Apa Nova trebuie sa colaboreze cu.

Gabriela Firea trimite Corpul de Control la Apa Nova, dupa scandalul apei de baut din Bucuresti

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, joi, ca a dat o dispozitie ca reprezentantii Corpului de Control al primarului general sa verifice situatia de la Apa Nova. Am luat toate masurile.

SONDAJ Ce ati nteles pna acum n scandalul calitatii apei potabile n Bucuresti?

Anunturile contradictorii si pe alocuri ambigue facute de autoritati si de Apa Nova in privinta clorului peste limita legala in apa potabila livrata bucurestenilor au produs confuzie in randul populatiei, incepand de miercuri. Toata lumea a admis ca au fost probleme, dar in privinta gravitatii raspunsurile companiei si ale Ministerului Sanatatii difera. Primaria a anuntat ca trimite corpul de control sa verifice situatia. Sondaj HotNews. ro: Ce ati inteles in scandalul calitatii apei potabile in Bucuresti?.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2393 seconds )