Libnet.ro
UNICEF

10:45

Scandalul Caracal ia amploare. Tonel Pop, avocatul familiei Melencu, sustine ca a fost amenintat de Gheorghe Dinca: S-a repezit la mine (VIDEO)

B1 B1,
Scandalul Caracal ia amploare. Tonel Pop, avocatul familiei Melencu, sustine ca a fost amenintat de Gheorghe Dinca: S-a repezit la mine (VIDEO)

Tensiuni la Politie la audierea lui Gheorghe Dinca. Tonel Pop, avocatul familiei Melencu, sustine ca a fost la un pas sa fie batut de catre monstrul din Caracal, informeaza B1 TV. Pop a declarat si ca Dinca l-. continuă pe B1

Gheorghe Dinca il da in judecata pe avocatul familiei Melencu. Tonel Pop l-a acuzat ca si-ar fi violat fiica

Saga in cazul Caracal continua si pe zi ce trece apar tot mai multe informatii contradictorii. Acum, dupa ce avocatul lui Dinca a iesit in presa si a declarat ca Luiza Melencu e moarta, anunta ca-l va da in judecata pe Tonel Pop. Gheorghe Dinca il da in judecata pe avocatul familiei Melencu. Claudiu Lasconschi, .

Avocatul familiei Melencu il ataca pe presedintele Klaus Iohannis: Sa-i fie rusine

Avocatul familiei Melencu il ataca pe presedintele Klaus Iohannis pentru ca si-a trimis consilierul sa stea de vorba cu mama si bunicul fetei disparute, in loc sa vina personal la discutii. Nu pot sa.

Avocatul Tonel Pop, acuzatii grave la adresa procurorilor: Gheorghe Dinca a sarit la mine spre amuzamentul acestora

Tonel Pop, avocatul familiei Melencu, spune ca suspectut crimelor din Caracal, Gheorghe Dinca,l-a amenintat si a vrut sa-l bata, desi in sala se aflau si procurorii. Ba mai mult, Tonel Pop acuza.

Avocatul lui Dinca rupe tacerea: Tonel Pop va fi dat in judecata de Dinca pentru ca a acuzat ca si-ar fi violat fiica

Avocatul lui Gheorghe Dinca sustine ca acuzatiile facute de avocatul familiei Melencu sunt false. Tonel Pop declara ca a fost amenintat de Gheorghe Dinca ca fetele sale vor fi violate si ca bestia din Caracal.

Amenintari dure ale lui Dinca la adresa avocatului Tonel Pop in prezenta procurorilor. L-au lasat intentionat

Tonel Pop, avocatul familiei fetei din Dolj disparute in aprilie si despre care Gheorghe Dinca a marturisit ca a violat-o si ucis-o, a adus acuzatii grave procurorilor, la iesirea de la o noua audiere a suspectului. Dinca l-ar fi amenintat, fara ca procurorii sa intervina, ca daca are fete acestea ar putea fi violate.

CUTREMURATOR! MONSTRUL din CARACAL SI-A VIOLAT SI FIICA? Acum s-a aflat...

Avocatul familiei Melencu, Tonel Pop, face acuzatii uluitoare catre Gheorghe Dinca, presupusul criminal din Caracal! RASTURNARE DE SITUATIE! VALENTINA PELINEL I+A SPUS ADIO! A VAZUT IMAGINILE SCANDALOASE CU.

Miscare de ultima ora in cazul Caracal: Gheorghe Dinca il da in judecata pe avocatul Tonel Pop - surse

Gheorghe Dinca, principalul suspect in cazul crimelor din Caracal,il va da in judecata pe avocatul Tonel Pop, conform surselor Antena 3. Dinca a fost audiat, luni, la Inspectoratul General al.

ştiri de la B1

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )