Libnet.ro
UNICEF

17:00

Scandalul continua la Uniunea Scriitorilor. Nicolae Manolescu, despre Eugen Simion: E un tampit

România Liberă România Liberă,
Scandalul continua la Uniunea Scriitorilor. Nicolae Manolescu, despre Eugen Simion: E un tampit

Presedintele Uniunii Scriitorilor din Romania, Nicolae Manolescu, a lansat un atac la adresa lui Eugen Simion, critic literar si academician, in urma criticilor aduse de acesta intr-un interviu Mediafax. continuă pe România Liberă

Continua scandalul la Uniunea Scriitorilor: Nicolae Manolescu, despre Eugen Simion - E un tampit. Puteti sa dati pe post chestia asta

Presedintele Uniunii Scriitorilor din Romania, Nicolae Manolescu, l-a facut tampit pe criticul literar si academicianul Eugen Simion, intr-o declaratie acordata agentiei Mediafax.

Presedintele Uniunii Scriitorilor din Romania, Nicolae Manolescu, despre academicianul Eugen Simion: E un tampit

Presedintele Uniunii Scriitorilor din Romania, Nicolae Manolescu, a lansat un atac la adresa lui Eugen Simion, critic literar si academician. Reactia vine in urma criticilor aduse de Eugen Simion, scrie Me.

Florin Iaru raspunde intr-un interviu acuzatiilor lui Nicolae Manolescu

Poetul Florin Iaru atrage atentia intr-un interviu acordat agentiei de presa Mediafax asupra problemelor existente in Uniunea Scriitorilor si a necesitatii institutiei de a se moderniza, reforma si de a-si consolida o relatie intre scriitori si cititori, denuntand lipsa dialogului si a perspectivei actualei conduceri.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )