Libnet.ro
UNICEF

07:00

Scandalul dezinfectantilor diluati. Spitalul din Tulcea, pe lista neagra a Ministerului Sanatatii

Adevărul Adevărul,
Scandalul dezinfectantilor diluati. Spitalul din Tulcea, pe lista neagra a Ministerului Sanatatii

Spitalul din Tulcea, pe langa faptul ca se confrunta cu o acuta lipsa de medici, pune in pericol si sanatatea pacientilor. continuă pe Adevărul

Scandalul dezinfectantilor diluati. Lista spitalelor din judetul Calarasi unde siguranta pacientului este pusa in pericol

Dezastru in sanatate! in toate spitalele din judetul Calarasi au descoperite probe neconforme, ceea ce face ca siguranta pacientului sa fie pusa in pericol. Ministerul Sanatatii a publicat, vineri, 6 mai, cu aprobarea Parchetului General, lista unitatilor sanitare din toata tara in care s-au gasit nereguli, ca urmare a folosirii dezinfectantilor diluati.

Primarul Marius Stan despre scandalul dezinfectantilor diluati: O asemenea ticalosie trebuie pedepsita fara mila. Nu te poti juca asa cu vietile oamenilor

Dupa ce Ministerul Sanatatii le-a interzis responsabililor din D. sa comunice rezultatele analizelor la probele de sanitatie din spitale, in aceasta dupa-amiaza a fost facuta publica lista unitatilor in care au fost efectuate testele in cazul dezinfectantilor Hexi Pharma. Rezultate negative au inregistrat si doua mari spitale din Galati.

Parchetul General a inceput urmarirea penala in rem, dupa scandalul dezinfectantilor diluati

Procurorii si-au facut un plan de ancheta cu privire la cazul dezinfectantilor din spitale si urmeaza sa desfasoare activitati specifice in perioada urmatoare, printre care si efectuarea unei expertize, a precizat Bogdan Licu, prim-adjunct al procurorului general al Romaniei.

Guvernul Ciolos anunta masuri drastice in scandalul dezinfectantilor diluati: Aceasta va fi prioritatea numarul unu!

Premierul Dacian Ciolos va considera, din acest moment, sectorul sanitar drept prioritatea numarul unu a guvernarii, urmand ca Executivul sa dispuna masuri pe termen scurt si mediu pentru mentinerea si.

Ministrul Sanatatii, chemat la raport in scandalul dezinfectantilor diluati. Dacian Ciolos: Am cerut urgentarea clarificarii acestei probleme de siguranta sanitara (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Patriciu Achimas Cadariu, a fost chemat, marti, la raport de catre premierul Dacian Ciolos, pe fondul scandalului diluarii dezinfectansilor din spitale. M-am intalnit.

Scandalul dezinfectantilor: Cetatenii cer Ministerului Sanatatii lista spitalelor cu probleme

Aproximativ 400 de persoane au solicitat Ministerului Sanatatii, pana la ora 12. 00, lista spitalelor la care au fost descoperite probleme in ceea ce priveste solutiile dezinfectante, a precizat jurnalistul Catalin Tolontan.

Scandalul dezinfectantilor, episodul spitalelor din Galati. Reactia Hexi Pharma: Cel mai probabil a fost o problema de manipulare (VIDEO)

Spitalul de copii Sf. Ioan din Galati si inca un spital din acelasi judet sunt doua dintre unitatile medicale unde s-au gasit probleme in privinta dezinfectantilor. in aceste.

Subiectele Zilei: Mossadul ancheteaza Black Cube, firma care ar fi spionat-o pe Kovesi; Scandalul dezinfectantilor diluati din spitale. Castigurile colosale la care ar ajunge HexiPharma si schema aplicata; Candidati la primarie cu condamnari sau dosare p

DW: Reprezentativitatea e un concept neclar. Curtea Constitutionala a respins contestatia depusa de candidatul-ziarist, Liviu Avram, privitoare la legea alegerilor locale. Primarii vor fi alesi. Abuzul in serviciu, noua portita de salvare a acuzatilor de coruptie, la mana Curtii Constitutionale. Coruptii Romaniei stau cu sufletul la gura.

Romania nu are un laborator acreditat care sa faca teste de sanitatie. Ciolos, despre scandalul dezinfectantilor diluati: Ministrul Sanatatii va prezenta miercuri rezultatele verificarilor

Premierul Dacian Ciolos a afirmat, marti, ca in Romania nu exista laborator acreditat care sa faca formal si oficial teste de sanitatie. Totodata, seful Executivului a declarat ca.

Scandalul dezinfectantilor: Ministerul Sanatatii a publicat lista celor 50 de spitale cu probleme

Ministerul Sanatatii a publicat, vineri, lista spitalelor la care au fost descoperite probleme, in ceea ce priveste solutiile dezinfectante. Noua dintre cele 50 de spitale cu probleme sunt din Capitala.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2325 seconds )