Libnet.ro
UNICEF

07:30

Scandalul dezinfectantilor. Medicii acuza incompetenta decidentilor din sistem

România Liberă România Liberă,
Scandalul dezinfectantilor. Medicii acuza incompetenta decidentilor din sistem

La doar doua zile dupa ce ministrul Sanatatii, a lansat Programul national pentru prevenirea infectiilor nosocomiale din spitale, scandalul dezinfectantilor diluati de Hexi Pharma pune din nou in prim plan situatia precara din sistemul de sanatate. Dupa valul de proteste pe retelele de sociale in urma anchetei jurnalistice care a demascat aceste nereguli, medicii si pacientii, deopotriva, reclama lipsa de raspundere a celor care ar trebui sa verifice calitatea acestor produse. continuă pe România Liberă

Ministrul Sanatatii a dispus efectuarea de controale in scandalul dezinfectantilor diluati: Inspectia din cadrul directiilor sanitare trebuie sa verifice substantele (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Patriciu Achimas Cadariu, vine cu explicatii in scandalul dezinfectantilor diluati folositi in spitale. Acesta a precizat ca a dispus demararea unor controale mixte, in ur.

Dana Grecu, dezvaluiri din sistem: Am avut nevoie sa imi astup o gaura in inima. Mi s-a spus ca post-operator nu garantam

Dana Grecu a povestit la emisiunea de luni seara, de la Antena 3, ce i s-a spus din sistem in momentul in care s-a pus problema sa fie operata pe cord. Am avut nevoie in.

Alianta Medicilor, despre scandalul dezinfectantilor din spitale: Daca statul roman exceleaza in ceva, este in diluarea pana la disparitie a responsabilitatii. Coruptia ucide!

Alianta Medicilor pentru Modernizarea Sistemului Medical a reactionat, joi, in urma scandalului dezinfectantilor diluati din spitale, printr-o scrisoare deschisa, spunand ca Sanatatea este un dr.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1953 seconds )