Libnet.ro
UNICEF

23:30

SCANDALUL din fata Guvernului: LEGATURA NESTIUTA pana acum dintre fiul lui Adrian Nastase si BATAIA din Piata Victoriei(VIDEO)

B1 B1,
SCANDALUL din fata Guvernului: LEGATURA NESTIUTA pana acum dintre fiul lui Adrian Nastase si BATAIA din Piata Victoriei(VIDEO)

Protestatarul care s-a batut in Piata Victoriei sambata dimineata nu este la primul conflict public. La lansarea cartii lui Dan Voiculescu de la targul de carte Gaudeamus, Sandi Matei a avut o al. continuă pe B1

Administratia Penitenciarelor: Pana acum au fost eliberati 767 de detinuti ce au beneficiat de recursul compensatoriu

De la data de 19 octombrie si pana acum au fost puse in libertate, prin aplicarea recursului compensatoriu, 764 de detinuti, iar 1. 787 au fost eliberati conditionat, informeaza Administratia Nationala a Penitenciarelor.

Sinteza zilei. Interviu exclusiv cu batranul batut sambata in fata Guvernului. Ce nu s-a spus pana acum despre incident

Alexandru Tiurbe, batranul lovit cu bestialitate, sambata, la cativa pasi de Guvern, de un protestatar care participa la manifestatia din Piata Victoriei, a povestit la Sinteza zilei.

Batranul batut in fata Guvernului nu vrea sa depuna plangere: Eu nu vreau sa am de-a face cu justitia sub nicio forma (VIDEO)

Scandalul iscat in jurul incidentelor de sambata din Piata Victoriei ia amploare. Luni, la sectia 1 de Politie din Capitala a ajuns batranul lovit de un protestatar. intamplator sau.

Alexandru Dedu, despre parcursul de pana acum al tricolorelor: Am luat o optiune serioasa pentru iesirea din grupa, dar Romania are handicapul lipsei de experienta

Presedintele Federatiei Romane de Handbal, Alexandru Dedu, a declarat, luni, intr-o conferinta de presa, ca echipa nationala feminina a luat o optiune importanta pentru a iesi din grupa de la Campionatul Mondial, chiar daca are handicapul lipsei de experienta a mai multor jucatoare.

ştiri de la B1

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )