Libnet.ro
UNICEF

01:05

Scandalul Facebook ajunge in Romania, iar PSD e in centrul atentiei

Playtech Playtech,
Scandalul Facebook ajunge in Romania, iar PSD e in centrul atentiei

Despre Cambridge Analytica si Facebook s-a aflat abia dupa o investigatie recenta. Acum, compania care a contribuit la Brexit si alegerea lui Trump, ar fi fost cautata si pentru Romania. Pe scurt, Cambridge Analytica a folosit informatiile despre cateva zeci de milioane de utilizatori Facebook ca sa livreze reclame in campanii electorale. Din circa 30 de []. continuă pe Playtech

Scandalul datelor Facebook ajunge in Romania: Cambridge Analytica ar fi vrut sa angajeze un consultant pentru PSD, inaintea alegerilor parlamentare din 2016

Scandalul Cambridge Analytica a ajuns si in Romania. Potrivit jurnalistilor de la The Associated Press, un consultant britanic ar fi fost contactat de reprezentantii Cambridge Analytica care i-au facut oferta de a .

Scandalul Facebook explodeaza si in Romania. Sorina Matei, dezvaluiri despre culisele luptei anticoruptie din tara noastra

Scandalul Cambridge Analytica explodeaza si in Romania. Firma investigata in SUA si Marea Britanie pentru propaganda ilegala pe Facebook prin furtul datelor personale a 50 de milioane de utilizatori are.

Scandalul Facebook - Analytica. Zuckerberg iese la rampa: A fost facute erori

Fondatorul si directorul general al companiei Facebook, a admis miercuri seara ca au existat unele .

Cine este cel care a provocat scandalul Facebook si cum a ajuns sa lucreze pentru Cambridge Analytica

Intregul scandal iscat in jurul Facebook si Cambridge Analytica a izbucnit dupa ce fostul angajat al companiei britanice de consultanta Christopher Wylie a vorbit cu o jurnalista a publicatiei Observer despre metodele folosite de firma pentru care a lucrat.

Riposta mediei traditionale? Marile publicatii straine au publicat concomitent dezvaluiri in scandalul Facebook - Cambridge Analytica (FOTO)

Actiunile Facebook au pierdut luni 7% pe bursa, iar 40 de miliarde de dolari s-au evaporat din capitalizarea bursiera a gigantului condus de catre Mark Zuckerberg. Iar problemele acestuia sunt departe de a se.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )