Libnet.ro
UNICEF

15:00

Scandalul inchisorilor CIA din Romania. Iliescu si Nitu vor da explicatii in fata unei comisii europene

România Liberă România Liberă,
Scandalul inchisorilor CIA din Romania. Iliescu si Nitu vor da explicatii in fata unei comisii europene

O delegatie a Comisiei LIBE din Parlamentul European va veni la Bucuresti, in perioada 24-25 septembrie, pentru discutii cu Ion Iliescu, Ioan Talpes, Bogdan Aurescu, Tiberiu Nitu, dar si cu reprezentanti ai societatii civile, in legatura cu presupuse centre CIA in Romania. continuă pe România Liberă

Cele mai citite 30 de ziare si reviste din Romania. Revista Kaufland devine liderul pietei

Cele mai citite 30 de ziare si reviste din Romania aveau la finalul lunii mai in jur de 10,6 milioane de cititori, mai putin cu circa 2,6 milioane de persoane mai putin fata de octombrie 2008, moment in care a inceput criza economica, iar presa scrisa.

Premiera! Orasul din Romania in care au fost interzise manelele

Pentru prima data de la aparitia manelelor, edilii unui oras din Romania au luat o decizie salutata de multi romani satui de zgomotele cu pretentii de muzica, scrie Buna Ziua Iasi. Mai precis, Primaria din.

Trei echipe de CANOTAJ din Romania s-au calificat pentru OLIMPIADA

Trei echipaje din Romania au obtinut calificarea la Jocurile Olimpice din 2016, a anuntat Federatia Romana de Canotaj.

Domeniile in care companiile din Romania vor face angajari pe final de 2015

Un procent de 19% dintre angajatorii romani vor sa angajeze in ultimele trei luni care au mai ramas din 2015, arata cea mai recenta editie a studiul Manpower privind Perspectivele de Angajare de Forta de Munca. Iata cele mai dinamice piete ale fortei.

Senatorul Ilie Nastase: Ar trebui sa se mareasca pensiile la toata lumea din Romania

Senatorul Ilie Nastase UNPR) a declarat marti ca ar trebui sa se mareasca pensiile pentru toata lumea, daca tot vor fi pensii speciale pentru parlamentari, adaugand si ca el nu are nevoie de pensie speciala.

Vanzarile de Ford Mustang din Romania au depasit cu aproape 40% tinta producatorului

In Europa si in Romania Ford Mustang se bucura de cerere peste asteptari, iar la cote ridicate de afla si numarul de masini cu motoare mari, V8 de 5 litri, comercializate pana acum. Ford Mustang poate fi vazut si cumparat in Romania doar de la doi dealeri, Ford BDT si Ford Tiriac Auto Baneasa.

7 observatii despre salariile din Romania. Postasii, singura categorie de salariati care au luat mai putini bani in mana in iulie, fata de inceputul anului. Vezi si topul salariilor medii nete, pe judete

Salariul mediu net a fost in luna iulie de 1849 lei, mai mare cu 31 lei decat cel din iunie, potrivit datelor transmise luni de Institutul National de Statistica. Postasii sunt singura categorie de salariati care au luat mai putini bani in iulie cu 18 lei) fata de salariul din ianuarie. Cele mai mari salarii s-au inregistrat in extractia petrolului brut si a gazelor naturale 4907 lei), iar cele mai mici in hoteluri si restaurante 1088 lei). In sectorul bugetar s-au inregistrat cresteri ale castigului salarial mediu net fata de luna precedenta astfel: administratie publica 2,2%), sanatate si asistenta sociala 1,3%), ca urmare a aplicarii prevederilor legale de la 1 iulie 2015 . In invatamant s-a inregistrat o scadere a castigului salarial mediu net -3,4%) ca urmare a reducerii sumelor reprezentand plata cu ora a cadrelor didactice pe perioada vacantei scolare.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2161 seconds )